Ντέρμπι στην Λεωφόρο προγραμματισμός για την νέα σεζόν

Ο μεσοπρόθεσμος και ο μακροπρόθεσμος στόχος του ΠΑΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να περιγράψουμε αυτή την στιγμή πως σκέφτονται στην Τούμπα. Αφενός για την συνέχεια του πρωταθλήματος και αφετέρου για την νέα σεζόν. Το ντέρμπι της Λεωφόρου προέχει, θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και εκτός απροόπτου τα πλέι οφ. Εκεί όπου ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η εξασφάλιση της θέσης που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ. 
 
Παράλληλα όμως, γίνεται προγραμματισμός για το αύριο. Και με την συμφωνία με νέο τεχνικό διευθυντή και για το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα κάνει την προετοιμασία της η ομάδα το καλοκαίρι. Και για τους παίκτες που θα αποκτήσει, ενισχύοντας το ρόστερ.
 
Ο πρόεδρός του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης ξεκίνησε την προεργασία. Μάλιστα έχει ήδη στο καρνέ του κάποια συγκεκριμένα ονόματα ξένων τεχνικών διευθυντών και έχει συζητήσει με κάποιους από αυτούς. Για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις και στη συνέχεια σε συμφωνία με τον άνθρωπο που θα αναλάβει αυτό το σημαντικό πόστο, ο Αγγελίδης περιμένει πρώτα την τελική επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Ζήση Βρύζα. Το θέμα βέβαια είναι περισσότερο ηθικό και τυπικό, αφού οι πιθανότητες να συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο ο Βρύζας είναι απειροελάχιστες. Στον ΠΑΟΚ λένε πως από σήμερα μέχρι και αργότερο τέλη Μαΐου, έχει τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο τεχνικό διευθυντή.
 
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει ετοιμάσει ήδη τα πλάνα του, έχει σκιαγραφήσει και αναλύσει το προφίλ του τεχνικού διευθυντή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ -σύμφωνα με τον ίδιο- και φυσικά έχει έρθει και σε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. 
 
Ο Αγγελίδης θέλει έναν τεχνικό διευθυντή με εμπειρία και παραστάσεις, ο οποίος θα έχει καλές επαφές στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και καλά δείγματα γραφής στις προηγούμενες ομάδες του. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει και παρουσιάσει ένα τριετές πλάνο στον μεγαλομέτοχο και το σίγουρο είναι πως το νέο στέλεχος που θα αναλάβει να οργανώσει την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι, αξιολογώντας τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και φέρνοντας νέους παίκτες, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο για τρία χρόνια. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα έτη συνεργασίας να είναι και περισσότερα. Αυτή τουλάχιστον είναι η πρόθεση του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να τοποθετηθούν δημόσια για τις κινήσεις και το σχεδιασμό που κάνουν ενόψει της νέας σεζόν.

Σχετικά άρθρα