«Η άμυνα μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

«Όταν η Αρμάνι πλησίαζε στο σκορ είχαμε τις απαντήσεις», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο Μιλάνο επί της Αρμάνι Τζινς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου», δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και εξήγησε εμφανώς ευχαριστημένος: «Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με σπουδαία συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα. Ήταν πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε τόσο συγκεντρωμένοι. Αυτή η άμυνα μας έδωσε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι η Αρμάνι Μιλάνο είχε την ποιότητα να αντιδράσει και περιμέναμε σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας είχαν κάνει εξαιρετικά ματς κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ και τη Ρέτζιο Εμίλια. Περιμέναμε να αντιδράσουν».

«Όταν, όμως, η Αρμάνι πλησίαζε εμείς είχαμε πάντα τις απαντήσεις και τις λύσεις για να κρατάμε το προβάδισμα και να ελέγχουμε τον αγώνα», υπογράμμισε ο Σφαιρόπουλος και σημείωσε: «Ήταν σημαντικό πολύ ότι είχαμε συγκέντρωση στην τελευταία περίοδο, όταν η Αρμάνι προσπάθησε να δώσει την τελική μάχη της. Είχαμε τη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό να γυρίσουμε σωστά την μπάλα και να βρούμε τις λύσεις».

«Σήμερα είμαστε χαρούμενοι για ακόμα έναν λόγο», συνέχισε ο κόουτς του Ολυμπιακού και εξήγησε ότι ο επιπλέον λόγος που είναι χαρούμενος είναι η επιστροφή του Παπαπέτρου μετά από απουσία έξι μηνών: «Επειδή ο Ιωάννης Παπαπέτρουεπέστρεψε στο ρόστερ μας έπειτα από έναν σκληρό τραυματισμό. Είναι σημαντικό και χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στο ρόστερ, όλοι είναι σημαντικοί και τους χρειαζόμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμους. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο και τον καλό μου φίλο Λούκα Μπάνκι».

Σχετικά άρθρα