Για το δέκα στα δέκα στο ΟΑΚΑ

Τη 17η νίκη της σε 19 ματς και 10η σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες στη φετινή Football League θα επιδιώξει να πάρει απόψε η ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στο “Σπύρος Λούης” την Ερμιονίδα (6.30 μ.μ. OTEsport3). Την ομάδα δηλαδή που στο ματς του πρώτου γύρου την “υποχρέωσε” στην πρώτη της φετινή γκέλα!

Ο Τραϊανός Δέλλας -πλην του Μπρέσεβιτς- δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο “Κολοσσός” που έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Μπακάκη, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη (για να τους προφυλάξει ενόψει Ολυμπιακού), αναμένεται να κάνει rotation.

Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ανέστης. Γεωργέας και Ρόβας διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ με τον πρώτο να είναι φαβορί. Ο Πεταυράκης θα χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο και οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Γιόχανσον και Ανάκογλου θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Κορδέρο να παίρνει σίγουρα χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει μάλλον ο Ντούνης (αντί του Πλατέλλα), στο αριστερό ο Μπαρμπόσα, “δεκάρι” θα είναι ο Μάνταλος και στην κορυφή ο Αραβίδης.

Σχετικά άρθρα