Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η πρώτη φωτογράφιση για περιοδικό (φωτό)

7 Μαρτίου 2015

Με τίτλο «Το νόημα της Ζωής» θα κυκλοφορήσει το ΒΗΜΑgazino, το περιοδικό του κυριακάτικου Βήματος. Ο τίτλος αναφέρεται στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία μίλησε στο περιοδικό και φυσικά πόζαρε στο φακό.

«Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει για τη δύναμη των γυναικών, για την πρόκληση της Αριστεράς και για τις στιγμές που σημάδεψαν τη διαδρομή της», σημειώνει στο χτύπημα του στο εξώφυλλο, το περιοδικό στο οποίο φιγουράρει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Ντυμένη με ένα κομψό ταγιέρ και ένα κόκκινο μπλουζάκι από μέσα και φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες η κυρία Κωνσταντοπούλου κάθισε σε μια από τις πολυθρόνες του νέου της γραφείου στη Βουλή με ένα μπονσάι δίπλα της και πόζαρε χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό του περιοδικού του Βήματος.

Η φωτογράφιση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, βραδινές ώρες (είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν είνει λίγες οι φορές που ξενυχτάει δουλεύοντας στο νέο της γραφείο). Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Κωναντοπούλου ήταν ιδιαίτερα ευγενική, προσηνής και συνεργάσιμη καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν ήταν η μόνη που έκανε η κυρία Κωνσταντοπούλου στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα. Την Τετάρτη το βράδυ, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους στο Εντευκτήριο της Βουλής και η οποία προκάλεσε πολύ συζήτηση, γύρω  στις 11:30 φωτογραφήθηκε και για γαλλικό περιοδικό. Μάλιστα, κάποιες λήψεις έγιναν και εντός της Ολομέλειας. Πάντως, η φωτογράφισή της για το ΒΗΜΑgazino έγινε εξολοκλήρου στο γραφείο της στη Βουλή.Πηγή: inews.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ