Πρώτη και… περιμένει η Παρί (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις νίκες στο Σαμπιονά και θριάμβευσε στο «Παρκ ντε Πρενς» με 4-1 κόντρα στη Λανς για την 28η αγωνιστική, αποτέλεσμα που την έφερε στην κορυφή και στο +2 από τη Λυών (παίζει την Κυριακή με τη Μονπελιέ εκτός έδρας…). Η πρωταθλήτρια διατήρησε το αήττητο σερί που έχει… χτίσει. Η φιλοξενούμενη συνέχισε το δικό της αρνητικό σερί και με την 4η… κολλητή ήττα είναι στην προτελευταία θέση, και στο -9 από την παραμονή!  

Το σκορ άνοιξε ο Νταβίντ Λουίζ με εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά στο 44’, ενώ το 2-0 έκανε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με εκτέλεση πέναλτι στο 60’. Μείωσε ο Τουζγκάρ στο 69’, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Ματουιντί και Παστόρε στο 80’ και στο 83’…
Οι συνθέσεις

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Ζουμανά Καμαρά, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα (72′ Ματουιντί), Βεράτι (67′ Παστόρε), Ραμπιό, Μπαεμπέκ (67′ Καβάνι), Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.
ΛΑΝΣ: Ριού, Γκμπαμέν, Λαντρ, Κανταρί, Μπαάλ, Λε Μουάν, Σιπριάν (66′ Μπουριγκό), Νομενζανααρί (79′ Μαντιανί), Τσαβαρία, Γκιγιόμ (65′ Ανταμό Κουλιμπαλί), Τουζγκάρ.

Σχετικά άρθρα