Έρχονται «καμπάνες» για την Άστον Βίλα

Σε μπελάδες έμπλεξε η Άστον Βίλα μετά το ντου των φιλάθλων της με το τέλος του αγώνα κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.
Τα βρετανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για είσοδο χιλιάδων οπαδών της Βίλα μετά τη νίκη της ομάδας τους και πως η διοργανώτρια αρχή εξετάζει την επιβολή μεγάλου προστίμου στους γηπεδούχους. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως μετά το τέλος της αναμέτρησης προκλήθηκε χάος αφού οι δυνάμεις ασφαλείας άφησαν απροστάτευτους τους παίκτες της Γουέστ Μπρομ οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τους οπαδούς της Άστον Βίλα.
Ο αρχηγός της Βίλα, τόνισε πως «Ήταν τρομακτικό. Το περιβραχιόνιο μου σκίστηκε. Κάποιοι προσπαθούσαν να με φιλήσουν, άλλοι με δάγκωναν. Ήταν επικίνδυνο».
Η Άστον Βίλα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Ο σύλλογος καταδικάζει τη εισβολή των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Θα έπρεπε να είναι μία ξεχωριστή στιγμή αυτή για τους φίλους μας η οποία όμως αμαυρώθηκε από τις ενέργειες εκείνων που δεν μπορούσαν να ελέγξουν τους εαυτούς τους. Ο σύλλογος εκφράζει την ειλικρινή συγγνώμη προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τους ανθρώπους της Γουέστ Μπρομ».
Η ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει σκληρές ποινές στην Άστον Βίλα όπως το να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό πρόστιμο το οποίο είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και τις 100.00 Λίρες.

Σχετικά άρθρα