Δέλλας: «Τώρα θα νιώστε το μεγαλείο»

Με τις καλύτερες συνθήκες πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έκανε το καθήκον της και πλέον στρέφει όλη της την προσοχή στον πρόωρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο “Κολοσσός” στη σημερινή προπόνηση θέλησε να επισημάνει κάποια πράγματα στους παίκτες του, τα οποία πολλοί εξ αυτών θα τα συναντήσουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους. 
 
«Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Τώρα θα καταλάβετε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από κόσμο. Όμως ο κόσμος θα βρίσκεται στις εξέδρες και από εκεί θα βοηθάει με την φωνή του. Μέσα στο γήπεδο θα είμαστε μόνο εμείς. Έντεκα εναντίον έντεκα. Εμείς και αυτοί”, είπε αρχικά για να προσθ΄σει στη συνέχεια: “Θα πρέπει να έχουμε πολύ καθαρό μυαλό και ηρεμία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να μπορέσουμε να έχουμε το μυαλό μας απολύτως καθαρό από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού». 
 
Ο προπονητής του “δικεφάλου” συνεχάρη επίσης τους παίκτες του, διότι παρά το rotation η πολύ εικόνα της ομάδας διατηρήθηκε: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την καλή παρουσία χθες. Παρόλο που μπήκαν κάποια παιδιά στην ομάδα που δεν είχαν παίξει για καιρό, η ομάδα ήταν πολύ καλή. Και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δουλεύουμε πολύ καλά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Να ξέρετε πως αυτό είναι το μυστικό. Όταν δουλεύετε καλά στην προπόνηση, θα είστε και καλά στο γήπεδο. Ακολουθούν πολλά παιχνίδια, περίπου 20 μαζί με τα πλέι οφ. Θέλω να συνεχίσετε την καλή δουλειά γιατί το ξέρετε πως θα χρειαστείτε όλοι».

Σχετικά άρθρα