Επιλογές από Ισπανία και Αργεντινή

«Μιλήσαμε» με την ατυχία μας χθες το βράδυ, καθώς στο Σάντος – Τιχουάνα δεν μέτρησε γκολ της πρώτης στο 94’ (1-1 το τελικό σκορ) και η Πενιαρόλ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στο «πλεκτό» με την Τακουαρεμπό (1-1). Πήγε έτσι τζάμπα και ο «άσος» της Σανταντέρ (2-0 την Οσασούνα).
386 ΧΙΧΟΝ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ         Χ2 (Δ.Ε.)    1,55 (Bet365)
Σούπερ ντέρμπι στη Β’ Ισπανίας ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία. Η γηπεδούχος κατεβαίνει με δύο σημαντικότατες απουσίες (τον τερματοφύλακα Κουέγιαρ και τον μέσο Κάσες), είναι παίκτες οι οποίοι δεν αντικαθίστανται από το μικρό της ρόστερ. Απέναντι στη νυν αντίπαλό της έχει 0-1-2 στα τρία τελευταία παιχνίδια, περιμένουμε να τα βρει σκούρα. Η Λας Πάλμας χάνει με μεγάλη δυσκολία εκτός έδρας (5-7-2), είναι ομάδα που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και βάθος στον πάγκο ώστε να καλύψει τα κενά των βασικών στο κέντρο Κούλιο και Βιέρα. Εχει δεχτεί ένα γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της και αυτό στο τοπικό clasico με την Τενερίφη. Μπορεί να τουλάχιστον να μη ηττηθεί. 
393 ΒΕΛΕΣ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ           1                  1,61 (Bet365)
Η Βέλες είναι το μεγάλο όνομα στο ζευγάρι, δεν είχε πρόβλημα στα προηγούμενα δύο ματς που βρήκε μπροστά της νεοφώτιστες φέτος (2-0 την Αλντοσίβι και 2-1 την Κρουσέρο όπου δέχτηκε το γκολ στο 89’ με απευθείας φάουλ). Στα συν της ότι σκοράρει εύκολα, ενώ παράλληλα η αντίπαλός της παρουσιάζει αρκετά κενά στην άμυνα (μετράει 7 γκολ παθητικό σε 3 αγώνες). Μονότερμα το περιμένουμε το παιχνίδι, θεωρούμε ότι η Βέλες θα δυσκολευτεί μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ. Αν το κάνει, θα πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους.
398 ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΟΥΕΛΒΑ          1                  1,83 (Bet365)
Αλλαξε η ψυχολογία της Αλκορκόν μετά το 2-1 στην Λεγκανές την προηγούμενη αγωνιστική. Σταμάτησε την… κατηφόρα (μετρούσε 10 ματς χωρίς νίκη), ευελπιστεί να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ (απέχει 7 βαθμούς). Υποδέχεται την Ουέλβα απέναντι στην οποία έχει 4 σερί τρίποντα (2-1, 2-1, 2-1, 3-0). Η αντίπαλός της μπορεί να προέρχεται από νίκη 1-0 επί της Σανταντέρ, δεν μας έπεισε, όμως, εκ νέου, ενώ παράλληλα, μετράει 8 σερί ήττες εκτός έδρας και έχει και δύο σημαντικές απουσίες.
408 ΚΟΛΟΝ – ΜΠΟΚΑ                  2                  1,95 (Bet365)
Εχει κάνει κακό ξεκίνημα η Κολόν (0-2-1), σημαντικότερο πρόβλημα το ότι δεν σκοράρει (1 γκολ σε αυτά τα 3 ματς). Αναμένεται να έχει δύσκολη σεζόν, καθώς είναι και αποδυναμωμένη. Η Μπόκα από την άλλη, το έχουμε ξαναγράψει για τις δύο ποιοτικές ενδεκάδες που διαθέτει, μετράει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με απολογισμό τερμάτων 6-1, μεσοβδόμαδα παίζει Λιμπερταδόρες με την αδύναμη Σαμόρα εντός έδρας οπότε δεν υπάρχει λόγος για εκτεταμένο rotation απόψε, ενώ μετράει 6-2-0 στα τελευταία 8 με τη νυν αντίπαλό της ανεξαρτήτως έδρας. Στο χέρι της είναι να πάρει το «διπλό» και να μας πληρώσει. Οταν βλέπουμε σε τέτοιες αποδόσεις ομάδες που απέχουν… παρασάγγας από τις αντιπάλους τους, τις ποντάρουμε ανεπιφύλακτα, καθώς πρωτίστως στο στοίχημα «αγοράζουμε» απόδοση.
 

Σχετικά άρθρα