Επέστρεψε στις νίκες η Σεντ Ετιέν (video)

Η Σεντ Ετιέν, μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λοριάν (έμεινε με 10 παίκτες στο 67’) στο «Ζοφρουά Γκισάρ» για την 28η αγωνιστική του Σαμπιονά και έτσι έμεινε κοντά στην πρώτη τετράδα… Η φιλοξενούμενη γνώρισε την 2η σερί ήττα και είναι στο +2 από την ζώνη υποβιβασμού!    

Η νίκη ήρθε δύσκολα για τους «στεφανουά». Η φιλοξενούμενη έμεινε μάλιστα με 10 παίκτες στο 68’, καθώς αποβλήθηκε ο Νγκογκ με δεύτερη (η πρώτη στο 59’) κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια η Σεντ Ετιέν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Στο 75’ ο Μογιό έκανε το 1-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Γκραντέλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Οι συνθέσεις
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ρουφιέ, Κάθεριν, Καραμόκο, Περέν, Κλερκ, Κλεμέν, Λεμουάν, Νγκουεμό (63’ Κοργκνέ), Χαμουμά, Γκραντέλ, Ερντίνγκ (72’ Μογιό).
ΛΟΡΙΑΝ: Λεκομτέ, Λε Γκοφ, Λαουτόα, Μπελουνγκού, Πεντρίνιο, Φιλιποτό (78’ Μπαρτέλμ), Μεσλούμπ, Ντονγκ, Γκερέιρο (69’ Μοστεφά), Ζανό (79’ Μπρούνο), Αγιού.


Σχετικά άρθρα