Αναστασιάδης: «Κάναμε… δώρα στον Παναθηναϊκό»

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-3. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ο “Δικέφαλος” δέχτηκε τα γκολ όμως, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.
Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:
Για την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ: «Κάναμε δώρα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε την μπάλα, δώσαμε την μπάλα και δεν είχαμε σωστές μετακινήσεις και γενικά κάναμε πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά. Έγιναν κάποιες λάθος προσωπικές επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας, απαγορεύεται να φέρεις ισοπαλία. Όχι να χάσεις. Προηγηθήκαμε στο σκορ με μεγάλη προσπάθεια. Βάλαμε καταπληκτικά γκολ και σε πέντε λεπτά το 1-2 έγινε 3-2 δίχως να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε στενοχωρημένος γιατί περίμενα να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς».
Για τον άξονα του ΠΑΟΚ και τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα: «Για ποιον άξονα μιλάτε; Τα είδατε τα γκολ από τον άξονα; Άλλη ερώτηση…».
Για το πώς θα βελτιωθεί αμυντικά η ομάδα: «Εμείς κάνουμε μια νέα ομάδα. Φτιάχνω μια νέα ομάδα μέσα στον Φλεβάρη. Το ξέρει αυτό κανείς; Όχι… Μόνο εγώ το γνωρίζω. Έτσι είναι επόμενο να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Τα νέα παιδιά πρέπει να καταλάβουν τι ζητάμε. Και αυτό θέλει χρόνο και παιχνίδια. Γίνεται μια σέντρα από τον Παναθηναϊκό και τρώμε γκολ. Αυτό έχει να κάνει με το ότι όλοι μαζί πρέπει να πάμε σε συγκεκριμένο σημείο. Αυτό που είχαμε παλιά, τώρα δεν το έχουμε. Είναι πολλά που δεν μπορώ να τα εξηγήσω και έχουμε πάρα πολύ δουλειά τώρα».
Για την ενίσχυση τον Γενάρη και την παρουσία του ΠΑΟΚ αμυντικά: «Έφυγαν και κάποιοι παίκτες και έτσι δεν έχει να κάνει αυτό μόνο με το ότι ήρθαν νέοι παίκτες στην ομάδα. Η ομάδα παίζει με προβλήματα στους άξονες δίχως να μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα. Γι’ αυτό βέβαια φταίμε εμείς…. Τα γκολ που τρώμε είναι απαράδεκτα. Όταν κερδίζεις, περνάει έτσι αυτό αλλά είναι μια πραγματικότητα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ εκεί».
Για το πως ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να δέχεται λιγότερα γκολ και για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Θα δούμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς βλέπετε την ήττα και κρίνετε από τα αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλός από τη μέση και μπροστά. και τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία. Εμείς όμως εκτός από τα τρία γκολ, θα μπορούσαμε να τους βάλουμε άλλα τρία γκολ».
Για το στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ: «Μην με ρωτάτε τώρα τέτοια. Θα με ρωτήσετε τον Μάιο. Αυτή η ομάδα μέρα με τη μέρα είναι καλύτερη. Θα συζητήσουμε για τα γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε παιδαριώδη λάθη. Κάθε φορά γίνεται κάτι και από κάποιον διαφορετικό παίκτη και το πληρώνουμε αυτό συνέχεια».

Σχετικά άρθρα