Αναστασίου: «Είναι άσχημο να στερούμαστε τους οπαδούς»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες.
Οι δηλώσεις του τεχνικού του “Τριφυλλιού” στη συνέντευξη Τύπου:
«Μετά το ντέρμπι, ακολούθησαν κάποια περίεργα πράγματα, μια τιμωρία. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο στην άδεια Λεωφόρο. Μετά την διακοπή έχουμε ένα θέμα να αποδώσουμε αυτό που θέλαμε. Δείξαμε πως θέλουμε να είμαστε το αφεντικό και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Σκοράραμε 4 γκολ. Για εμάς το άσχημο είναι τα τρία γκολ που δεχθήκαμε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξαναγίνει. Είναι δύσκολο για τα παιδιά, για όλα τα παιδιά σε όλα τα γήπεδα. Είναι άσχημο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καθήκον μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι».
Για το που κρίθηκε το ματς: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι παίξαμε σε υψηλό τέμπο, κάναμε γκολ τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ παίζει επιθετικά και υπάρχουν κενοί χώροι. Πιστεύω ότι η εκτελεστική δεινότητα του Μάρκους και η αλλαγή του Καρέλη βοήθησε πάρα πολύ και έδωσε μεγαλύτερη ώθηση».
Για τον κόσμο που βρέθηκε έξω από το γήπεδο: «Καλό θα ήταν να τους είχαμε μέσα στο γήπεδο. Βοήθησαν την ομάδα απ’ έξω, ακουγόντοσαν συνέχεια. Είναι άσχημο για λίγους ανεγκέφαλους να στερείται η ομάδα τον κόσμο της».
Για το ξέσπασμα μετά το 1-2: «Το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης είναι πολύ υψηλό. Μετά από ένα σημείο δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να αντέξει. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να κερδίσει, άνοιξαν οι χώροι. Ο ΠΑΟΚ δεν κλείστηκε και από την στιγμή που μια ομάδα παίζει έτσι, με την ταχύτητα που είχαμε θα βρίσκαμε χώρους. Παίζουμε και γρήγορα την μπάλα και νομίζω τα καταφέραμε».

Σχετικά άρθρα