Εβδομαδιαία πρόβλεψη για όλα τα ζώδια από τον Μάνο Μηκίδη

9 Μαρτίου 2015

9/3 – 15/3
EBΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ...
απο τον Μανο Μηκιδη

ΚΡΙΟΣ 
Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε μια σημαντική στήριξη, το πιθανότερο οικονομική, από κάποιον ( πρόσωπο ή οργανισμό) . Δεν αποκλείεται βέβαια εσείς οι ίδιοι να έχετε το ρόλο του ευεργέτη, προσφέροντας κάθε είδους βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ 
''Εορταστικές'' και χαρούμενες προμηνύονται αυτές οι μέρες για εσάς καθώς δεν αποκλείεται να γιορτάσετε μια γέννηση, έναν αρραβώνα-γάμο, μια προαγωγή ή αλλαγή δουλειάς, το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Ευτυχία, ευημερία κι αφθονία θα έρθουν στον δρόμο σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ 
Είναι κατάλληλη εποχή για επανεκτίμηση στοχων καθώς αισθάνεστε ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας. Η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά αφού θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε ένα σημαντικό της κομμάτι, που θα αφορά τις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εξαιρετική τύχη και επιτυχία στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Η επιτυχία αυτή θα συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την οικογένειά σας καθώς είτε θα δεχθείτε πολύτιμη βοήθεια είτε θα την προσφέρετε.

ΛΕΩΝ 
Αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε ότι κάθε σας προσπάθεια και ελπίδα καταλήγουν σε αδιέξοδο. Κάποια σχέδια σας ίσως ματαιωθούν ενώ καποιοι ισως επιχειρήσουν να σας ξεγελάσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Δείξτε προσοχή και πατηστε γερα στα ποδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μια φορτισμένη εβδομάδα που θα σας προβληματίσει, αναμένεται για εσάς , κυρίως όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, όπου ο ανταγωνισμός και οι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν. Υψώστε το ανάστημά σας, υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και θα επιτύχετε.

ΖΥΓΟΣ 
Είναι καιρός να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να αναπτύξετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας, αλλά ταυτόχρονα πρέπει φανείτε εγκρατείς και να μην προχωρήσετε σε παρορμητικές και αφελείς κινήσεις. Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ίσως σας εμφανιστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Προσέξτε λίγο τα επαγγελματικά σας αυτή την εβδομάδα, ίσως γίνουν λάθη λόγω δικών σας κακκων χειρισμων. Θα πρέπει να μετριάσετε την τάση σας να φέρεστε με επιπολαιότητα και παρορμητισμο. Η σύνεση, η προσοχή και η επιμονή είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι αυτό τον καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα να διατηρήσετε ακμαίο το ηθικό και τη ψυχραιμία σας έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που μπορεί να σας παρουσιαστούν. Ίσως βιώσετε μια μορφή υλικής ή και συναισθηματικής «φτώχιας».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Το τελευταίο διάστημα ίσως αντιμετωπίζατε σημαντικά προβλήματα ή καταστάσεις που σας κρατούσαν πίσω. Η εβδομάδα αυτή θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο που από τη θλίψη θα σας οδηγήσει στη χαρά, αφού σας υπόσχεται γρήγορη απαλλαγή από αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ίσως μια επαγγελματική, προσωπική ή ερωτική σχέση σας απογοήτευσε τελευταία με αποτέλεσμα να αισθάνεστε θλίψη. Η κατάσταση δεν είναι τόσο «τραγική» όσο φαίνεται. Μετά από αυτό το δύσκολο διάστημα όλα θα βελτιωθούν. Μη χάνετε την ελπίδα σας!

ΙΧΘΥΣ 
Ανακατατάξεις, καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας σχέδια, σας δυσανασχετούν και σας προκαλούν ανυπομονησία. Προσέξτε μη δράσετε απερίσκεπτα και επιπόλαια, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι η δημιουργία εντάσεων και διαξιφισμών.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ