Χάλκινο ο Μελαδίνης

Με ένα μετάλλιο έκλεισε την παρουσία της η ελληνική αποστολή στη Μασσαλία της Γαλλίας, στο «4o Διεθνές Μίτινγκ Μεσογείου» που ολοκληρώθηκε σήμερα.
Ο Οδυσσέας Μελαδίνης ήταν 3ος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ ελεύθερο, σημειώνοντας επίδοση 49.34. Στο ίδιο αγώνισμα ο Χρήστος Κατραντζής ήταν 5ος με επίδοση 49.57.
Έβδομος κατετάγη ο Γιάννης Καρπουζλής στον τελικό των 100μ πρόσθιο, σημειώνοντας χρόνο 1:02.64.
Πρώτος ήταν ο Στέφανος Δημητριάδης στον μικρό τελικό των 50μ πεταλούδα, με χρόνο 25.00, ενώ η Θοδώρα Γιαρένη ήταν 2ηστον μικρό τελικό των 100μ ελεύθερο , τερματίζοντας σε 55.42.
Ο Αλέξανδρος Χατζηγιαννάκης, συνοδός προπονητής των Ελλήνων κολυμβητών στη Μασσαλία στο πολύ σπουδαίο μίτινγκ σημείωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών. Έδειξαν τις δυνάμεις τους, αγωνιζόμενοι κόντρα σε Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης. Θα ήθελα να τονίσω ότι η κούρσα στα 100μ ελεύθερο, με τους Μελαδίνη και Κατραντζή έδειξε ότι οι κολυμβητές μας έχουν τεράστια δυναμική και σύντομα θέλω να πιστεύω θα εξασφαλίσουμε το όριο και στα 4Χ100 ελεύθερο Ανδρών, καθώς ως χώρα έχουμε πολύ καλούς κολυμβητές στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Οι κολυμβητές μας πρέπει να παίρνουν μέρος σε τέτοιου είδους μίτινγκ , γιατί ο συναγωνισμός είναι τεράστιος και το επίπεδο πολύ υψηλό».
Η ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο το απόγευμα στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα