Ο Κόντε διέψευσε για Μίλαν

Ο Αντόνιο Κόντε βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες στην Ιταλία, καθώς το όνομά του γράφτηκε πως παίζει για τον πάγκο της Μίλαν από τη νέα χρονιά, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ιταλίας διέψευσε αυτές τις φήμες. Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε μάλιστα και για την Γιουβέντους και ανέφερε πως η… δική του «μεγάλη κυρία» θα είχε σηκώσει ήδη το καμπιονάτο. Να θυμίσουμε πως ο πρώην αμυντικός ήταν στον πάγκο της πρωταθλήτριας Ιταλίας.    

«Η Μίλαν με προσέγγισε για τη νέα σεζόν; Είναι ένα μεγάλο ψέμα», τόνισε ο Αντόνιο Κόντε ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Φίλιπο Ιντζάγκι και υπογράμμισε: «Ο Πίπο είναι ακόμη εκεί, στον οποίο εύχομαι καλή τύχη». Ο Αντόνιο Κόντε προσπάθησε να δώσει κουράγιο στον συνάδελφό του, καθώς είπε: «Κράτα Πίπο. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά».
Μετά και το 2-2 των «ροσονέρι» εντός με τη Βερόνα, έχουν φουντώσει οι φήμες για το μέλλον του Φίλιπο Ιντζάγκι στο πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων για την Γιουβέντους και υπογράμμισε: «Εάν αυτή η Γιουβέντους ήταν το ίδιο σκληρή με την δικά μου, τότε θα είχε ήδη 20 βαθμούς διαφορά. Της αξίζει που είναι στην πρώτη θέση. Έχει αποδείξει ότι έχει κάτι το διαφορετικό συγκριτικά με τις άλλες ομάδες».

Σχετικά άρθρα