Ταπεινωτική ήττα για την Φενέρ του «Ζοτς» πριν το ΣΕΦ!

Η Γαλατάσαραϊ με μόλις έξι παίκτες και τον Εργκίν Αταμάν να βρίσκεται στην εξέδρα λόγω τιμωρίας νίκησε στο «Αμπντί Ιπεκτσί» την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ με 92-88 για την 21η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος κα την ημέρα των 55ων γενεθλίων του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς!

Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη της προσεχούς Παρασκευής (13/3, 21:45) της Φενέρ στο ΣΕΦ σε πολύ κρίσιμη συνάντηση με τον Ολυμπιακό και για τους δύο αντιπάλους για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Η Γαλατά, που έχει αποδεκατιστεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων και καθοδηγήθηκε από τον βοηθό του Αταμάν, Γιαγκιζέρ Ουλούγκ, έκανε την μεγάλη έκπληξη με πρωταγωνιστές τον Ζόραν Έρτσεγκ, που πέτυχε 26 πόντους και τον Σινάν Γκιουλέρ, ο οποίος σκόραρε 25.

Μετά την ταπεινωτική για την Φενέρ ήττα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τα… έβαλε με τους παίκτες του: «Οι παίκτες μου είναι εγωιστές, ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Αν δεν μπορούν να έχουν το σωστό κίνητρο και συμπεριφορά στο παρκέ, απλά θα φύγουν. Η Γαλατάσαραϊ άξιζε αυτή τη νίκη. Είμασταν τραγικοί στην άμυνα. Μας αντιμετώπισαν με 6 παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά το ήθελαν περισσότερο».

Σχετικά άρθρα