Τραγωδία με νεκρούς δύο Ολυμπιονίκες

Συνολικά δέκα άνθρωποι εκ των οποίων τρεις Γάλλοι αθλητές ανασύρθηκαν νεκροί από την σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στην Αργεντινή. 
Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του παιχνιδιού «Dropped» στην χώρα της Λατινικής Αμερικής υπήρξε σύγκρουση δύο ελικοπτέρων η οποία προκάλεσε πολύνεκρη τραγωδία.
Στα γυρίσματα μέρος έπαιρναν 8 Γάλλοι πρωταθλητές ενώ συνολικά οι νεκροί που ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια φτάνουν τους 10. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης της κολύμβησης του Λονδίνου Καμίλ Μουφά, ο Αλέξις Βαλτίν χάλκινος Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας στο Πεκίνο και η 57χρονη περίφημη ιστιοπλόος Φλοράνς Αρτό.
Από το γραφείο του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ επιβεβαιώθηκε το τραγικό συμβάν. Στη Γαλλία η είδηση έσκασε σαν βόμβα και προκάλεσε σοκ, ενώ δεν είναι λίγα τα μηνύματα στο tweeter που αναφέρονται στο θλιβερό γεγονός.
Μάλιστα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Σιλβάν Βιλτόρ έγραψε χαρακτηριστικά «Είμαι συγκλονισμένος για τους φίλους μου, Τρέμω, είμαι τρομοκρατημένος, δεν μπορώ να βρω λέξεις».
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία παραγωγής τα γυρίσματα του προγράμματος δεν θα συνεχιστούν και όλοι οι συμμετέχοντες θα επιστρέψουν στη Γαλλία.
 

Σχετικά άρθρα