Θέλει ο ΠΑΟ, θέλει κι ο Σίφο, απομένει το οικονομικό

Στον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης στόπερ είναι μακράν ο ποιοτικότερος αμυντικός των Πρασίνων, «έδεσε» μεμιάς και με τον νεοαποκτηθέντα Στάθη Ταυλαρίδη συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο, ενώ ουδέποτε έχει προκαλέσει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας. Γι’ αυτό και θέλουν να τον κρατήσουν στη Λεωφόρο.

Δεδομένου ότι ο «Σίφο» έχει δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιανουαρίου (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ντιναμό Μόσχας), οι Πράσινοι ήδη έχουν στείλει το μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη ότι υπάρχει θετική διάθεση για υπογραφή νέου συμβολαίου. Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον Κροάτη ο οποίος δεν κρύβει ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί την προτεραιότητα για το μέλλον του. Του αρέσει ο ηγετικός ρόλος που έχει αναλάβει στο Τριφύλλι, του αρέσει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια αλλά και στις εξέδρες της Λεωφόρου, ενώ φυσικά του αρέσει και η ζωή στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός των προσεχών εβδομάδων θα ανοίξει και επίσημα ο διάλογος με τον ατζέντη του Σίλντενφελντ, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην πρωτεύουσα για διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Το μόνο που απομένει (αλλά δεν είναι καθόλου αμελητέο) είναι να βρεθεί και η χρυσή τομή στο οικονομικό καθώς οι συνολικές ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 800.000, ποσό που επί του παρόντος μοιράζονται ο Παναθηναϊκός και η Ντιναμό Μόσχας (περίπου από 400.000 ευρώ). Σημειωτέον ότι άνθρωπος της Ντιναμό Μόσχας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά το τέλος του ματς συνομίλησε και με τον «Σίφο»…

Σχετικά άρθρα