Οδηγίες της ΠΑΕ προς τον κόσμο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς για όλα τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρακαλεί τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας που θα προσέλθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο την Τετάρτη 11/3, να προσέξουν τα παρακάτω:

Να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίς για να αποφύγουν τον συνωστισμό στα σημεία πρόσβασης και ελέγχου.

Οι πύλες του  γηπέδου  θα ανοίξουν για τον σκοπό αυτό τρεις ώρες  πριν την έναρξη του αγώνα δηλαδή στις 16:00.

Να μην κατέχουν απαγορευμένα αντικείμενα όπως αυτά περιγράφονται στους κανόνες ασφαλείας γηπέδων και από την αθλητική νομοθεσία. Πιο συγκεκριμένα λέιζερ, καπνογόνα, κροτίδες, φωτοβολίδες κλπ, καθώς η χρήση τους εκτός από την πιθανή σύλληψη του χρήστη θα έχει ως αποτέλεσμα τη βέβαιη τιμωρία της ομάδας με διακοπή του αγώνα και εξοντωτικά πρόστιμα.

Να υπακούουν στις υποδείξεις των αρμοδίων και να αποφεύγουν οποιαδήποτε προστριβή μαζί τους αφού στόχος όλων μας είναι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας  μπορεί να βλάψει την ομάδα μας.

Κανείς να μην  προσέλθει στο ΟΑΚΑ αν δεν έχει προηγουμένως προμηθευτεί εισιτήριο και αφού εισέλθει στη θύρα θα πρέπει να καθίσει άμεσα στη θέση που αναγράφει το εισιτήριό του ή το διαρκείας του  και να μην μετακινείται από εκεί.

Λόγω της παρουσίας χιλιάδων φιλάθλων στο γήπεδο  έχει προβλεφτεί να υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός διασωστών και γιατρών περιμετρικά των θυρών για να παρέχουν πρώτες βοήθειες εφόσον χρειαστεί.

Τέλος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων έχει τοποθετηθεί έξτρα σήμανση σε όλους τους χώρους εντός του Σταδίου.

Αύριο το βράδυ ευχή όλων μας είναι να ζήσουμε ένδοξες στιγμές και να συνοδευτούν οι προσπάθειες της ομάδας μας με μια μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού. 

Σχετικά άρθρα