Σοκ : Πούλησαν βρέφος για λίγα ευρώ!

10 Μαρτίου 2015

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας από την υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους, το οποίο πωλήθηκε έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ και τώρα αγνοούνται τα ίχνη του.

Η υπόθεση-σοκ ξεσκεπάστηκε το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, που προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων δραστών.

Πρόκειται για δύο Βουλγάρες ηλικίας 24 και 35 ετών, μια 56χρονη Ελληνίδα γυναικολόγο, καθώς και έναν 35χρονο συμβολαιογράφο Καλαμάτας,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τις υιοθεσίες.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, πριν από περίπου ένα μήνα, συγκεκριμένα  στις 12 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση που έγινε μεταξύ των συλληφθέντων σε γραφείο εύρεσης εργασίας που διατηρεί η 35χρονη Βουλγάρα στην Καλαμάτα,  το νεογέννητο μόλις οκτώ ημερών αγοράκι παραδόθηκε από την 24χρονη Βουλγάρα μητέρα του, στην 35χρονη και στη συνέχεια αυτή το παρέδωσε στην γυναικολόγο έναντι χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ,  ενώ άλλα 1.500 ευρώ θα λάμβανε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τον συμβολαιογράφο.

Την ίδια ώρα άγνωστη παραμένει η τύχη του άτυχου βρέφους, με τις αρχές να αναζητούν εναγωνίως την οικογένεια στην οποία τελικά παραδόθηκε.

Παράλληλα, οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

http://www.kontranews.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....