Εκτός ο Φώτσης, ατομικό ο Γκιστ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής (13/3, 21:45) με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας με τον Τζέιμς Γκιστ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Αντώνη Φώτση να μένει εκτός προπόνησης.

Ο 29χρόνος Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής στην δράση μετά την απουσία του από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακής (9/3) λόγω ελαφριάς θλάσης στους προσαγωγούς. Ο Γκιστ ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στην Ζαλγκίρις, στην οποία οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους μακριά από το ΟΑΚΑ για το Top 16, προκειμένου να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει στην διάθεση του για τον αγώνα στο Κάουνας και τον Αντώνη Φώτση, που σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης προληπτικά και λόγω τραυματισμού (αιμάτωμα) από την συνάντηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

 

Σχετικά άρθρα