Η χειρότερη άμυνα της δεκαετίας!

Άμεσα πρέπει μέσα από την ίδια την ομάδα να βρεθούν λύσεις για να μην παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ αυτή την εικόνα σε επίσημο παιχνίδι, όσον αφορά την αμυντική του συμπεριφορά. Η οποία, βεβαίως, είναι από το «κακό» στο «χειρότερο». Πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει σε τελική ανάλυση;

Για να μην συμβεί όμως, απαιτείται, άμεσα ενεργοποίηση και διόρθωση των λαθών.

Ουσιαστικά πριν καν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταγράψει ένα αρνητικό ρεκόρ, σε ότι αφορά τις αμυντικές του επιδόσεις. Κι αυτό γιατί τα 37 γκολ που έχει ήδη δεχτεί μετά από 26 παιχνίδια συνιστούν τη χειρότερη αμυντική επίδοση της τελευταίας δεκαετίας. Και υπάρχει ο κίνδυνος, τη στιγμή που απομένουν άλλα οχτώ παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, το παθητικό του ΠΑΟΚ να γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Αρκεί να σημειωθεί ότι το αμέσως χειρότερο ρεκόρ είναι της σεζόν 2004-2005, όταν ο Δικέφαλος είχε δεχτεί σε τριάντα παιχνίδια 39 γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ακόμη το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει δεχτεί στη μέχρι τώρα εξέλιξη του πρωταθλήματος 37 γκολ, όσα δηλαδή είχε δεχτεί συνολικά σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα. Αντίστοιχα κακές είναι και οι εκτός έδρας αμυντικές επιδόσεις, που είναι επίσης οι χειρότερες της δεκαετίας. Εξαιρείται, προς το παρόν, η περσινή σεζόν, όταν ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρωτάθλημα με παθητικό 29 γκολ στα εκτός έδρας ματς.

Ο Αναστασιάδης, οι συνεργάτες του και φυσικά οι παίκτες καλούνται να βρούν λύσεις για να μην εμφανίσει ο ΠΑΟΚ τέτοια αμυντική παθογένεια στο παιχνίδι του.

Σχετικά άρθρα