«Μεγάλη προσοχή από Αστυνομία, Πολιτεία»

Με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κώστας Καραπαπάς εξέφρασε τις ανησυχίες του Ολυμπιακού σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ζήτησε εκ μέρους της ερυθρόλευκης διοίκησης να υπάρχει μεγάλη προσοχή εκ μέρους της Πολιτείας και της Αστυνομίας.
Οι δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Στόχος της παρέμβασής μου αυτής είναι να καταθέσουμε την ανησυχία μας ενόψει του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ. Εμείς ως Ολυμπιακός έχουμε φροντίσει να πάμε στους ηπιότερους δυνατούς τόνους γι’ αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι όλοι μπορείτε να συνομολογήσετε σε αυτό. Θα θέλαμε οπωσδήποτε να υπάρχει μία περισσότερη προσοχή και από την αστυνομία και από την Πολιτεία να μην χαλάσουν όλα την τελευταία ημέρα.
Ήδη έχουμε δει από μερίδα του Τύπου στοχοποίηση όλων των εμπλεκόμενων με τον αγώνα και πίεσης τους. Τώρα φτάσαμε την ημέρα του αγώνα να έχουμε φέιγ βολάν στο σπίτι του διαιτητή. Αυτά είναι τα σοβαρά ζητήματα για το ποδόσφαιρο και καλό θα είναι να τα δει και η πολιτεία και αντί να ασχολείται ο κ. Κοντονής, ο οποίος είναι καινούριος στο ποδόσφαιρο, με ημίμετρα. Με το να κλειδώνουμε τα γήπεδα όλων των ομάδων επειδή έγιναν επεισόδια σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο. Καλό θα είναι να δούμε και αυτά τα ζητήματα, γιατί είναι πολύ σοβαρά και υπάρχει και συγκεκριμένο παρελθόν σε σχέση με τις συμπεριφορές προς τους διαιτητές. Και τώρα και παλιότερα.
Εμείς καταθέτουμε την ανησυχία μας γι’ αυτό το πράγμα. Θεωρούμε ότι ήδη έχει ασκηθεί μία υπέρμετρη πίεση με αυτόν τον τρόπο στον διαιτητή και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σαν Ολυμπιακός έχουμε κάνει τα πάντα, τα πάντα για να διατηρηθεί η απόλυτη ηρεμία αυτής της αναμέτρησης, που θα έχει και πολύ κόσμο το γήπεδο και θα είναι μία δοκιμασία και για την αστυνομία του γηπέδου που έχει συνηθίσει να υποδέχεται μικρότερους αντιπάλους, σε ματς με μικρότερο ενδιαφέρον. Θα είναι μία δοκιμασία για όλους και για την ΠΑΕ ΑΕΚ και για την ΕΠΟ και για την Αστυνομία. Το ξαναλέω ότι αυτά είναι τα σοβαρά θέματα που πρέπει να σκύψει η Πολιτεία, αντί να κλειδώνει το γήπεδο του Πλατανιά και της Καλλονής».
-Πως ξέρει ο διαιτητής από ποιον είναι τα φέιγ βολάν για να επηρεαστεί;
«Εσείς να βλέπατε έξω από το σπίτι σας δεν θα επηρεαζόσασταν δεν θα σήμαινε ότι κάποιος ξέρει το σπίτι σας;» -Ναι ποιος το ξέρει;
«Δεν ξέρω ποιος το ξέρει ας το βρει η αστυνομία. Αστυνομικός είναι ο κ. Καλογερόπουλος φαντάζομαι θα υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία».
-Θα επηρεαστεί να σφυρίξει υπέρ ποιου, αφού δεν ξέρει ποιος τα έχει ρίξει.
«Λέω ότι επειδή υπάρχουν συγκεκριμένες συμπεριφορές απέναντι σε διαιτητές και καλό θα είναι να το κοιτάξει η Πολιτεία. Αυτά είναι τα σοβαρά ζητήματα. Αυτές οι συμπεριφορές είναι τα σοβαρά ζητήματα όχι να κλείσουμε το γήπεδο της Καλλονής επειδή έγιναν επεισόδια στην Λεωφόρο».
-Θα έρθει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στο γήπεδο;
«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κάνει ό,τι αποφασίσει, άλλωστε και από την ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν εκφράσει ότι είναι καλοδεχούμενος αν έρθει οπότε θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα».

Σχετικά άρθρα