Ομπράντοβιτς: «Πολύ καλό μπάσκετ ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρασκευή στο ΣΕΦ την Φενερμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 10η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο για την ομάδα του ενώ εκείνο το οποίο υπογράμμισε είναι ότι οι ερυθρόλευκοι αποδίδουν πολύ καλό μπάσκετ.
«Παίζουμε ξανά ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου μας. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό μπάσκετ, δυνατό και σκληρό στην άμυνα. Είναι η καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και φυσικά θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.
Από την μεριά των παικτών μίλησε ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ο οποίος είπε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς, καθώς θα παίξουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη προκειμένου να παραμείνουμε στο “παιχνίδι” της πρώτης ή της δεύτερης θέσης. Είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό, να παίξουμε καλά και να ξεχάσουμε την τελευταία μας ήττα», ήταν τα λόγια του Μπιέλιτσα.

Σχετικά άρθρα