Παίκτες του ΠΑΟΚ Κοροβέσης – Χαρίσης

Την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος θα φορούν από το καλοκαίρι ο Νίκος Κοροβέσης και ο Χάρης Χαρίσης. Οι δύο άσοι του ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσουν δύο από τα αρκετά μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι παίκτες είχαν «κλείσει» για τον ΠΑΟΚ πριν από ένα μήνα με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΠΑΣ. Άλλωστε για να γίνει η μετακίνηση έπρεπε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. Και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στους δύο μεγαλομετόχους.

Οι Κοροβέσης και Χαρίσης βρέθηκαν χθες στην Θεσσαλονίκη. Συμφώνησαν σε όλα τα βασικά, υπέγραψαν και συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να ανακοινωθεί όμως κάτι σχετικό ούτε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την ακρίβεια δεν πρόκειται να επιβεβαιώσουν οι δύο πλευρές, ούτε την παρουσία των δύο παικτών στην Θεσσαλονίκη και την συμφωνία που έχει επιτευχθεί. Όμως, αυτή η συμφωνία, πρέπει να θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με ανθρώπους τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του ΠΑΣ.

Ο Κοροβέσης αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά και μπορεί να παίξει και στο κέντρο ενώ ο Χαρίσης αγωνίζεται κυρίως στον άξονα. Πρόκειται για δυο παίκτες που μπορούν να κάνουν μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Σχετικά άρθρα