Pamesports: Οι σωστοί και οι λάθος

Βραδιά θλίψης. Και πάλι. Για τη μεγάλη ΑΕΚ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εισβολή, διακοπή. Συμπεριφορές εντός γηπέδου και μετά δηλώσεις. Κι επειδή γνώμονας και μπούσουλας στη ζωή πρέπει να είναι πάντα η κοινή λογική και το κοινό καλό οφείλουμε να διαχωρίζουμε “τους σωστούς και τους λάθος”!

1) Ξεκινάμε χρονικά και αξιολογούμε αυτά που είδαμε:Ο διαιτητής Καλογερόπουλος ήταν ΣΩΣΤΟΣ κι έκοψε το καρπούζι στη μέση, ως όφειλε. Στη φάση του γκολ η μπάλα δεν έχει περάσει ολόκληρη τη γραμμή του πλαγίου και ορθώς συνεχίζει ο Αφελάι. Ο Χάρα φαίνεται να σκοράρει με το στήθος. Σίγουρα ΛΑΘΟΣ στημένες οι κάμερες δε σου δίνουν σιγουριά στην αξιολόγηση της φάσης. Ο δεύτερος βοηθός ΛΑΘΟΣ σε δυο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου κόβει την ΑΕΚ με ανύπαρκτα οφσάιντ.

2) Με την επίτευξη του γκολ ο Χάρα πηγαίνει στο σημαιάκι του κόρνερ και το γκρεμίζει με κλωτσιά. Σύμφωνοι, βγάζει την ένταση και τη χαρά του. Πρακτικά όμως ξεσηκώνει τον κόσμο. ΛΑΘΟΣ. Και ο προπονητής του, ο Πορτογάλος Περέιρα, ακόμη πιο ΛΑΘΟΣ. Απαράδεκτη συμπεριφορά με χειρονομίες άμεσα προκλητικές για τον κόσμο.

3) Αμέσως μπουκάρουν οι ανεγκέφαλοι. Το πιο μεγάλο ΛΑΘΟΣ της βραδιάς. Διέλυσαν τα πάντα.Και πάλι. Καμιά πενηνταριά εναντίον όλου του κόσμου της ΑΕΚ. Ντροπή και αίσχος.

4) Μέτρα φύλαξης: Σύμφωνοι, με τα καμμένα μυαλά δεν τα βάζεις. Όμως εσείς κύριοι της αστυνομίας μας μιλούσατε για φρούριο. Ο Υπουργός Κοντονής έκανε… επιθεώρηση το μεσημέρι. Τι επιθεώρησε ακριβώς; Ποιοι και που τον πήγαν; Τι του έδειξαν; Οι τρελοί ξαναμπήκαν ακριβώς απ το σημείο που είχαν μπει και τότε, όταν έπεσε η ΑΕΚ. Εκ των πραγμάτων λοιπόν ΛΑΘΟΣ τα μέτρα!

5) Μελισσανίδης: ΣΩΣΤΟΣ στην προσπάθεια που έκανε για να διεξαχθεί ομαλά το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε δουλέψει πολύ γι’ αυτο. Για να σεβαστεί τον (κανονικό και μυαλωμένο) κόσμο και την ιστορία της. Εντελώς ΛΑΘΟΣ στις δηλώσεις του. Χθες δεν έφταιγε ο διαιτητής. Σε καμιά περίπτωση. Κι επίσης δε νοείται να υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε γιατί διεκόπη το ματς!

6) ΛΑΘΟΣ σε συγκεκριμένο κομμάτι των δηλώσεών του ο Σιόβας. Δεν είναι δυνατό να λες ότι “δώσαμε χαρά στον κόσμο με την επιτυχία μας έστω και απέναντι σε ομάδα Β’ Εθνικής. Δεν υποτιμάς την ΑΕΚ έτσι. Υποτιμάς την ίδια την πρόκριση της ομάδας σου και μειώνεις το μέγεθος του Ολυμπιακού. Είσαι παίκτης της Εθνικής ομάδας κύριε Σιόβα.

7) Τραϊανός Δέλλας. Όχι απλά ΣΩΣΤΟΣ. Κολοσσός που’ χε πει κι ο Ρεχάγκελ. Σοβαρός, συγκροτημένος και υπεύθυνος στις τοποθετήσεις του. Προστάτευσε την εικόνα και την υπερηφάνεια της ΑΕΚ. Μπήκε μπροστά για το προϊόν που λέγεται ποδόσφαιρο. Άξιος.

Αυτά. Μακάρι από δω και πέρα να μη συναντάμε λάθη αλλά καλές προσπάθειες για το καλό και την προκοπή του ποδοσφαίρου.
 

Σχετικά άρθρα