Ο Γ.Βαρουφάκης απέκτησε....Fan Club!

12 Μαρτίου 2015

Fan club του Γιάνη Βαρουφάκη έχει δημιουργήσει ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δεν κρύβει τον θαυμασμό που τρέφει για τον υπουργό Οικονομικών για την κόντρα του με τη Γερμανία.

Διαβάζουμε:

«Μοιάζει απίστευτο, αλλά εδώ και δύο μήνες λειτουργεί με κάθε τύπο και σοβαρότητα στην οδό Ξενοκράτους στον Λυκαβηττό ένα ιδιόμορφο... fan club. Το fan club του... Γιάνη Βαρουφάκη. Ιδρυτής του ο Κώστας Ζουράρις και μέλη του η Πόπη Μοσκώφ και o Μιχ. Κοπιδάκης, οι οποίοι ίδρυσαν στην αρχή fan club για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά εν συνεχεία συνήλθαν εν ολομελεία στο οινονομαγειρείο ‘Φιλίππου’ και αποφάσισαν να το επεκτείνουν σε fan club Βαρουφάκη: ‘Είμαι ερωτευμένος με τον Βαρουφάκη, τον αγαπώ’ βροντοφωνάζει συχνά ο κ. Ζουράρις (‘Πυρίκαυστος Ελλάς’, συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ), ο οποίος έχει αναλάβει να αποκρούει λεκτικά και τις επιθέσεις των Γερμανών εναντίον του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Και τι έχουν καταφέρει ως τώρα οι Γερμανοί που στρέφονται εναντίον του κ. Βαρουφάκη; ‘Διά της επιθέσεως αναδεικνύουν το πλεονέκτημα και το τάλαντό του’ λέει χαρακτηριστικά. Και κάτι ακόμη. Ο κ. Ζουράρις επιμένει ότι ‘δεν είναι δουλειά αυτή του βουλευτή’, δεν ήθελε καν να γίνει βουλευτής, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να στηρίξει την παλιά ‘Σπίθα’ του Μ. Θεοδωράκη».

 

 

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher