Τι tweetαρε ο Α.Τσίπρας λίγο πρίν την συνάντηση στο Παρίσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

12 Μαρτίου 2015

Το πρελούδιο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία, στο Παρίσι, είναι μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ένα συνοδευτικό βίντεο. 

Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός σημειώνει: «Η ελληνική κυβέρνηση σήμερα στο Παρίσι για να παρουσιάσει το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ». Ως... συνοδεία της ανάρτησης υπάρχει και ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που στην πραγματικότητα είναι ένα animation που δείχνει το χάρτη της Ελλάδας να γεμίζει με λέξεις όπως: «ανάπτυξη», «ενδυνάμωση», «δημιουργία», «διασφάλιση» και άλλες. Το μότο της καμπάνιας είναι: Reform # Greece, ενώ ακολουθούν μηνύματα όπως: «επανέναρξη της οικονομίας», «αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης», «να κάνουμε αυτούς που δεν συνήθισαν να πληρώσουν, να πληρώσουν το μερίδιό τους».

Για να καταλήξει με τα εξής κεντρικά συνθήματα: «Λένε να επιστρέψουμε στο ρεαλισμό. Εμείς λέμε να επιστρέψουμε στις ρίζες», ενώ στον προβαλλόμενο χάρτη της Ελλάδας υπερτονίζονται οι λέξεις «αλληλεγγύη», «ισότητα» και «ελευθερία». Και όλα συγκεφαλαιώνονται στο γνωστό σύνθημα -και από την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ-, «Μεταρρυθμίζουμε την Ελλάδα, σε μια Ευρώπη που αλλάζει».

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ