Πήρε Ουίλμπεκιν η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Σκότι Ουίλμπεκιν όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.
Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται στην Αθήνα προκείμενου να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ένωση.
Αναλυτικά:
Σε πλήρη συμφωνία κατέληξε πριν από λίγο η διοίκηση της ΑΕΚ με τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός άσος αναμένεται στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στη «Βασίλισσα».
Το βιογραφικό του: Ο Σκότι Ουίλμπεκιν γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1993 στο Γκέινσβιλ των ΗΠΑ, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ. Αποφοίτησε από το κολέγιο της Φλόριντα το 2014, ενώ την τελευταία του σεζόν (2013-2014) είχε μέσο όρο 13,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ σε 34 αγώνες στο NCAA, όπου έφτασε μέχρι το φάιναλ φορ. Ο Ουίλμπεκιν δεν έγινε ντραφτ στο NBAκαι βρήκε τον επόμενο επαγγελματικό του προορισμό στην Αυστραλία. Ο 22χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κάιρνς Τάιπανς και μέτρησε μέσο όρο 15,2 πόντους, 3,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα