Ο πάγκος της Μπάρτσα… στάση λεωφορείου (video)

Μια απίστευτη ιδέα του τμήματος μάρκετινγκ της ομάδας της Βαρκελώνης στο πλαίσιο προώθησης του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, εδώ και λίγες ημέρες κάποιες από τις στάσεις λεωφορείων στην Βαρκελώνη έχουν μετατραπεί σε  τμήμα του πάγκου της Μπαρτσελόνα. Μια δράση που έχει τύχει θερμής υποδοχής.
Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει σε κάποιες περιοχές της Βαρκελώνης όπου συνηθισμένες στάσεις λεωφορείων έχουν αποκτήσει δύο θέσεις ανάλογες με αυτές του πάγκο στο γήπεδο Camp Nou. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και ο χορηγός της Μπαρτσελόνα,  Qatar Airways, εμφανίζεται στα προσκέφαλα των δύο καθισμάτων.
Η έκπληξη δεν τελειώνει εκεί για τους επιβάτες καθώς σε ιθόνη στη στάση μπορούν να δουν διαφορετικά animations με θέματα φυσικά από αγώνες της ομάδας. Ετσι, οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών ακούν τις κραυγές του πλήθους όταν ένας αγώνας της Μπαρτσελόνα παίζεται στο Καμπ Νου. Ακόμα ένας διαιτητής ετοιμάζεται για την αλλαγή και στο βίντεο προώθησης του προγράμματος κάνει πραγματικά την εμφάνισή του στη στάση.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί από κρυφή κάμερα και οι αντιδράσεις των επιβατών είναι πραγματικές. Ουσιαστικά είναι πρόγραμμα που τρέχει από την Μπαρτσελόνα από τις αρχές του έτους με προνόμια για τους φιλάθλους σε κάθε γωνιά του πλανήτη.


BARÇA FANS I Next stop: Barça Fans (ENG) από fcbarcelona

Σχετικά άρθρα