Μαρινάκης: «Με την ίδια πίστη για τον Ολυμπιακό»

Αφιέρωμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη φιλοξενεί η ιστοσελίδα tradewindsnews.com, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αναφέρεται στις δραστηριότητές του στο χώρο του ποδοσφαίρου και να εκφράζει την αποφασιστικότητά του για νέες επιτυχίες των ερυθρόλευκων.
Ο κ. Μαρινάκης έχει αναφερθεί και σε διάφορα θέματα της ποδοσφαιρικής και όχι μόνο επικαιρότητας στη χώρα.
Για την εμπλοκή του με την πολιτική: «Δεν εμπλέκομαι σε καμία δουλειά στην Ελλάδα και γι’ αυτό δεν φοβάμαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μιας και δεν είχα καμία δουλειά με το κράτος, επειδή δεν ενδιαφερόμουν. Αν αποφασίσω να κατέβω στην πολιτική, δεν θα το κρύψω. Είμαι, όμως, πολύ απασχολημένος με τις δουλειές μου, την ομάδα και τη δημοτική Αρχή, έτσι νιώθω γεμάτος. Από τότε που πήρα τον Ολυμπιακό έχουμε κάνει στην τοπική κοινότητα και στον Ολυμπιακό δράσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ, αλλά καλύτερα είναι να μην το αναφέρουμε δημόσια. Όταν το 2010 πήρα τον Ολυμπιακό, δεν κρύφτηκα, έγινα πρόεδρος και κύριος μέτοχος και από το 2010 είμαι υπεύθυνος για όλες τις αρχές στον Ολυμπιακό».
Για το θέμα του τελικού με τον Αστέρα: «Αθωώθηκα δυο φορές γι΄αυτή την υπόθεση, αλλά φυσικά δεν το βλέπω στις εφημερίδες, μπορεί να το είδατε ίσως γραμμένο με μικρά γράμματα».
Για την αντιπαλότητα με τον Παναθηναϊκό και τον κ. Αλαφούζο: «Πρώτα απ’ όλα δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω καμία εμπλοκή σε οτιδήποτε παράνομο και το ξεκαθαρίζω χωρίς δεύτερη σκέψη. Οταν ο αντίπαλος σου είναι ιδιοκτήτης media, τηλεοπτικού σταθμού, εφημερίδας, σάιτ, έχει συμφέρον να προωθήσει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της ίδιας της ομάδας».
Ο κ.Μαρινάκης έχει δηλώσει επίσης:
«Όταν πήρα τον Ολυμπιακό, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να επενδύσω 60 εκ. ευρώ που πήγαν στους ισολογισμούς της ομάδας. Μπορώ να πω πως δεν λυπάμαι για κάτι που έχω κάνει στην ομάδα και θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και δύναμη, δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω κάνει κάτι παράνομο, δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι».
«Όσοι με κρίνουν, ίσως για τον χαρακτήρα μου, ίσως επειδή δεν τους αρέσει αυτό που λέω ή ο τρόπος που εκφράζομαι, δεν μπορούν να σας πουν ότι ο Μαρινάκης έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του ή οποιαδήποτε από τις εταιρίες μου χρωστούν ένα δολάριο σε τράπεζα, προμηθευτή, ασφαλιστή ή ναυλωτή. έχουμε χτίσει μία ισχυρή φήμη, ένα άψογο ιστορικό».
«Έχω μια ισχυρή άποψη και δεν έχω φοβηθεί ποτέ να την εκφράσω, όταν πιστεύω ότι είμαι σωστός και λέω την αλήθεια ανεξάρτητα από το κόστος. Μέχρι στιγμής αυτό λειτούργησε. Δεν λέω ότι δεν έχασα χρήματα, ίσως είχα κακή δημοσιότητα, αλλά συνολικά είμαι χαρούμενος. Είμαι ικανοποιημένος με αυτήν την προσέγγιση».

Σχετικά άρθρα