200 επώνυμοι σχεδιάζουν τσάντες για τους Γιατρούς του Κόσμου

13 Μαρτίου 2015

Η CREAID «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η CREAID, ένας νεοσύστατοs μη κερδοσκοπικόs οργανισμός που υπηρετεί τις θεμελιώδεις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δημιουργεί και προσφέρει τη βοήθειά τηs στους Γιατρούς του Κόσμου.

Οι Tote Bags θα γίνουν αντικείμενο δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο One Athens, ενώ η αντίστοιχη έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της, το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος του σωματείου, προσκάλεσε 200 συνανθρώπους μας κυρίως από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό  και το δημοσιογραφικό χώρο να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μία κινητής μονάδας απαραίτητης για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Οι θετικές απαντήσεις ήταν καταιγιστικές κι έτσι οι 200 συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική Tote Bag. Οι Tote Bags θα γίνουν το αντικείμενο της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί στην ομώνυμη σελίδα του σωματείου στις αρχές Απριλίου.

Την πρόοδο της δημιουργίας των Tote Bags αλλά και όλες τις συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Αλέκος Φασιανός,  Παναγιώτης Τέτσης,  Vassiliki,  Deux Hommes,  Βίκυ Καγιά, Ελενα Κουντουρά,  Κατερίνα Παναγοπούλου, Danelian, Lalaounis,  Σοφία Κοκοσαλάκη,  Loukia,  Vrettos Vrettakos,  Αντώνης Ρέμος,  MI-RO,  Νίκος Κούλης και πολλοί άλλοι, θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι,  τόσο μέσω του website  (www.creaid.com),  μέσω της επίσημης σελίδας του σωματείου στο facebook, όσο και στο Instagam με το όνομα CreaidGreece.

Σοφία Κοκοσαλάκη

Deux Hommes

MI-RO

H δημοπρασία θα γίνει την 1η Απριλίου στο  One Athens.

 


Απολαύστε μερικές από τις τσάντες  που σχεδιάστηκαν για το συγκεκριμένο σκοπό

Κατερίνα Γκαγκάκη

Μαρία Φιλοπούλου

Θανάσης Λάλας

Σοφία Βαχάρη

Γιώργος Παπαλέξης

Λάουρα Λαλαούνη

Μυρτώ Σταυροπούλου

Nikos Pattixis

 

Γιάννης Αδαμάκης

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ