Τι είπε ο Παπούλιας στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας (βίντεο)

13 Μαρτίου 2015

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα να σας υποδέχομαι ύστερα από δύο θητείες Προεδρικές και να σας παραδίδω τη σκυτάλη. Είμαι βέβαιος ότι θα είστε ένας ιδανικός Πρόεδρος», είπε ο Κάρολος Παπούλιας στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο κατά την παράδοση – παραλαβή.

«Ο τόπος του Προεδρικού είναι οικείος τόπος για σας. Βρεθήκατε εδώ, συνεργαστήκατε, υπηρετήσατε δύο προέδρους. Τον κ. Στασινόπουλο και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Υπηρετήσατε σε πολύ σημαντικά υπουργεία. Αποκτήσατε σημαντική πολιτική πείρα. Υπήρξατε ένας εξαίρετος πανεπιστημιακός δάσκαλος και μάλιστα δάσκαλος της θεωρίας των θεσμών», σημείωσε ο Κάρολος Παπούλιας και συνέχισε:

«Αναλαμβάνετε σε μία δύσκολη περίοδο. Η νέφωση είναι πυκνή και χαμηλή. Τα προβλήματα πολλά. Όπως επίσης πολλά είναι και τα διακυβεύματα αλλά πρώτιστο είναι της εθνικής συνεννόησης. Και είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε ότι μπορείτε για να δημιουργηθεί ένα στέρεο θεμέλιο εθνικής  συνεννόησης. Κύριε Πρόεδρε σας εύχομαι μία ευδία Προεδρική θητεία».  Δείτε το βίντεο στο

www.enikos.grΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν
Τα νέα της ημέρας
Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Ιράν