«Ασπιρίνες» για… Τσάμπιονς Λιγκ

Νέα νίκη σημείωσε η Λεβερκούζεν τη μπουντεσλίγκα, καθώς θριάμβευσε με 4-0 για την 25η αγωνιστικής στη «Μπάι Αρίνα» της Στουτγάρδης (έχει τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο της) με την φιλοξενούμενη να είναι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση σε ότι αφορά στη μάχη της παραμονής. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για τις «ασπιρίνες» έπαιξε σε όλον τον αγώνα ενώ ο Γιόσιπ Ντρμιτς σημείωσε δυο γκολ…

Η Λεβερκούζεν δεν έχασε για 4η σερί αγωνιστική (3-1-0) και με την τρίτη σερί νίκη ανέβηκε στην 3η θέση και είναι στο +1 από την Γκλάντμπαχ. Η φιλοξενούμενη δεν νίκησε για 9η αγωνιστική (0-4-5), είναι στην τελευταία θέση, στο -3 από την 16η θέση και στο -5 από το Αμβούργο!

Οι «ασπιρίνες» άνοιξαν το σκορ με την Βέντελ στο 32’ και τέσσερα λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκαν τη σύγχυση της Στουτγκάρδης και με τον Ντρμιτς, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0). Ο Μπελαράμπι στο 50’ και ο Ντμιτς στο 59’, διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, με την Στουτγάρδη να μην απειλεί σε κανένα σημείο.
Οι συνθέσεις
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ (63′ Ράιναρτς), Τόπρακ, Παπαδόπουλος, Βέντελ, Κάστρο, Ρόλφες, Μπελαράμπι (63′ Μπραντ), Τσαλχάνογλου, Σον, Ντρμιτς (83′ Κίσλινγκ).
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Κλάιν, Σβάαμπ, Νιεντερμάιερ, Σακάι (61′ Χλούσεκ), Ντιέ (64′ Ρομέου), Γκέντνερ, Κόστιτς (46′ Κίεζεβέτερ), Μαξίμ. Βέρνερ, Γκίντσεκ.

Σχετικά άρθρα