Μπάγεβιτς: «Χάσαμε την ευκαιρία στο Καραϊσκάκη»

Το πόσο κόστισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όταν η ΑΕΚ ήταν σαφέστατα ανώτερη του Ολυμπιακού, επισήμανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στη Novosti. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ σχολίασε και τη διακοπή του ντέρμπι, η οποία θα κοστίσει στην “Ένωση” τουλάχιστον ένα βαθμό στα play off της ανόδου.

“Χάσαμε την πρόκριση στα ημιτελικά στο πρώτο ματς. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε εκείνο το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε σφραγίσει την πρόκριση, αλλά τελικά ήρθαμε 1-1”, είπε αρχικά ο “Ντούσκο”, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: “Το… κακό δεν είναι ότι αποκλειστήκαμε, αλλά ότι το παιχνίδι διακόπηκε. Δεν έχει σημασία πλέον πως σημειώθηκε το τέρμα, τί φαίνεται από την κάμερα και τί όχι. Μετά τα όσα συνέβησαν θα ακολουθήσει μία αυστηρή ποινή. Πιθανότατα θα μας αφαιρέσουν βαθμούς και θα παίξουμε κάποια ματς κεκλεισμένων των θυρών”.

Ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ΑΕΚ: “Ήταν τρομερή. Ο κόσμος μας στηρίζει εδώ και πολύ καιρό παρότι είμαστε στη Β’ κατηγορία. Ήρθαν 70.000 άτομα και για 89′ ήταν υπέροχοι. Δυστυχώς όμως το “πάρτι” τελείωσε όπως τελείωσε και εμείς πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω… Θα μειωθεί το μπόνους των βαθμών στα play off μετά την τιμωρία, είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα και τον αποκλεισμό, αλλά η ζωή συνεχίζεται και εμείς πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Σχετικά άρθρα