ΣΟΚ από τις αποκαλύψεις για τον Μπεστ

Απίστευτες αποκαλύψεις για την ζωή του θρυλικού Τζορτζ Μπεστ κάνει μέσω του βιβλίου του ο γιος του, Καλούμ. Περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την ζωή στο σπίτι με τον Μπεστ και πως ο ίδιος βίωσε τον εθισμό του με το αλκοόλ.

Μερικά αποσπάσματα του βιβλίου:

«Η μητέρα μου ανησυχεί κάθε καλοκαίρι που περνώ με τον πατέρα μου και τώρα καταλαβαίνω γιατί. Εκείνος δεν εμφανίζεται για ολόκληρη τη μέρα και γυρίζει σπίτι το μεσημέρι της επόμενης. Έρχεται στο τραπέζι την ώρα που τρώω μόνος και μου λέει απλά πως έφυγε την προηγούμενη μέρα για να πάει με μια πόρνη. Δεν μου ζητεί συγγνώμη ή τουλάχιστον να ενεργεί σαν να έκανε κάτι κακό. Έχει τα χάλια του. Τα μαλλιά του είναι ανακατεμένα και τα μάτια του κατακόκκινα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να είναι μαζί μου και να περνάμε χρόνο μαζί».

«Μπαίνει τρικλίζοντας στο δωμάτιο και εγώ ξυπνάω. Είναι πολύ μεθυσμένος και πέφτει στο κρεβάτι. Προσπαθώ να ξανακοιμηθώ, όταν εκείνος γυρίζει στο μέρος μου, βάζει το πρόσωπό του μπροστά στο δικό μου και με φιλά! Βάζει τη γλώσσα του στο στόμα μου. Τέτοιο φιλί! Λίγα χρόνια μετά, αφότου άρχισε να πίνω κι εγώ, κατάλαβα τι είχε συμβεί. Είδε τα ξανθά μακριά μαλλιά μου και τόσο μεθυσμένος που ήταν νόμιζε πως ήμουν γυναίκα. Ο πατέρας μου έχει γίνει πια δύο διαφορετικοί άνθρωποι: ο μπαμπάς που αγαπώ να περνώ χρόνο μαζί του, ο ωραίος αυτός τύπος που όλοι βλέπουν σαν ήρωα από τη μια. Και από την άλλη, αυτός ο μέθυσος, που λείπει συνέχεια και κάνει ανώμαλα πράγματα».

Σχετικά άρθρα