Αναστασίου: «Ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Πρασίνων στη συνέντευξη Τύπου: «Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν από το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο. Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς».

Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του λόγω της τιμωρίας των τριών βαθμών είπε: «Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσω μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Σχετικά άρθρα