Κόντρα η Τσέλσι και δύο όβερ

351. ΤΣΕΛΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ Χ2 3.65-6.00
Με το ζόρι παίρνει αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα η Τσέλσι. Την περασμένη Τετάρτη μολονότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το ημίωρο δεν κατάφερε να νικήσει την Παρί εμφανίζοντας σημάδια κόπωσης και απροσεξίας ειδικά στην ανασταλτική λειτουργία. Πολλά ματς έχουν στα πόδια τους οι πρωτοκλασάτοι της ενδεκάδας του Μουρίνιο με συνέπεια το καθαρό μυαλό να μην υφίσταται και στα 90 λεπτά. Εντός δυσκολεύεται αφάνταστα το 2015 άλλωστε εάν πάμε πίσω θα διαπιστώσουμε μόνο μία νίκη επί της Εβερτον στο 89′. Οι “Αγιοι” ξεκουράστηκαν αρκετά κάτι που χρειάζονταν οι πάικτες του Κούμαν μετά τα συνεχόμενα ματς του Φεβρουαρίου. Εχουν να αγωνιστούν από τις 3 Μαρτίου και αναμένεται να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Εχουν βαθμολογικό κίνητρο καθώς διεκδικούν Ευρωπαϊκή θέση. Ενα ακόμη θετικό στοιχείο για τη Σαουθάμπτον είναι ότι θα παρουσιαστεί στο τερέν δίχως προβλήματα από τραυματίες ή τιμωρημένους. Μπορεί να κοντράρει την αντίπαλό της η φιλοξενούμενη και να φέρει το ακριβοπληρωμένο Χ2.
 
387. ΒΕΡΟΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ ΟΒΕΡ 1.60
Αντίθετη η πορεία των δύο κλαμπ τον τελευταίο μήνα. Η Βερόνα δείχνει να συνέρχεται μετά από καιρό κι αυτό φαίνεται από το ότι νίκησε στο Κάλιαρι και δεν έχασε από Μίλαν και Ρόμα. Μπορεί να μην έλυσε το σοβαρό ζήτημα στα μετόπισθεν όπου δέχεται μονίμως γκολ και πολλές φορές όχι μόνο ένα αλλά τουλάχιστον είναι πλέον ανταγωνιστική στο επιθετικό κομμάτι. Η Νάπολι έχει ρίξει το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ, έρχεται από σημαντική νίκη με 3-1 επί της Ντιναμό Μόσχας και πασχίζει να διατηρήσει την τρίτη θέση της κατάταξης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει καλή παράδοση στη Βερόνα αλλάαπό τη μία η άνοδος των γηπεδούχων κι από την άλλη η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς με αποτρέπουν από το διπλό. Θεωρώ ωστόσο ότι το όβερ έχει πολλές πιθανότητες εμφάνισης άλλωστε βοηθά σε αυτό και η προϊστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων. Ενδεικτικά, στον πρώτο γύρο η Νάπολι επιβλήθηκε με 6-2!
 
410. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΙΟΝ ΟΒΕΡ 1.60
Στην εν εξελίξει σεζόν αμφότερες έχουν ένα κοινό στοιχείο: Μαρσέιγ και Λιόν έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδες που αγαπούν το επιθετικό ποδόσφαιρο συνεπώς δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να δώσουν μία ακόμη θεαματική παράσταση. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν μόνο για το τρίποντο καθώς θέλουν να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ολιμπίκ από την οποία απέχουν τέσσερις πόντους άλλωστε βασικός στόχος της ομάδας του Μπιέλσα παραμένει η κατάκτηση του τίτλου. Ευχέρεια στο σκοράρισμα έχουν και οι δύο που προέρχονται από ευρύτατες νίκες εκτός έδρας. Η γηπεδούχος διέλυσε 6-1 την Τουλούζ και η Λιόν μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με άνεση της Μονπελιέ με το εκκωφαντικό 5-1. Η Μαρσέιγ είναι πρώτη στον πίνακα των όβερ στη Λιγκ 1 με 18 σε 28 αγωνιστικές, η Λιόν ακολουθεί με 16!
Την επιλογή ενισχύει και η προϊστορία καθώς τα επτά από τα οκτώ τελευταία ματς που έδωσαν τα δύο κλαμπ στο Βελοντρόμ έληξαν όβερ.

Σχετικά άρθρα