Σλότερ: «Πρέπει να διορθωθούμε και θα καταφέρουμε»

Μετά το παιχνίδι στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Ο Έι Τζέι Σλότερ έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας την ανάγκη να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα.
Αναλυτικά:
«Μετά από ένα μακρινό ταξίδι, από το Κάουνας, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος και θα βρεθούμε στη Δράμα για να αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ.
Προσεγγίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα έχοντας σεβασμό στον αντίπαλό μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα ποτέ και όλες οι ομάδες που παίζουν εναντίον μας έχουν επιπλέον κίνητρο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής.
Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
Δεν έχουμε και πολύ χρόνο να σκεφτούμε καθώς μεσολάβησε ελάχιστο διάστημα από τη στιγμή που επιστρέψαμε από το Κάουνας. Είμαστε στενοχωρημένοι διότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε κόντρα στη Ζαλγκίρις αλλά οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα σκληρότερα και να βρίσκουμε κίνητρο διαρκώς.
Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για δράση. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα μείνουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα.
Πλέον έχουμε μπει στον Μάρτιο… Η αντίστροφη μέτρηση για τους μεγάλους και σημαντικούς αγώνες έχει αρχίσει. Δεν πρέπει να μένεις πίσω αλλά μαθαίνοντας από τα λάθη σου οφείλεις να προχωράς μπροστά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας απ’ εδώ και στο εξής».

Σχετικά άρθρα