Όλα μηδέν στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή, όμως ο Πλατανιάς αμύνθηκε καλά και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη, με την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής να ολοκληρώνεται ισόπαλη, χωρίς σκορ (0-0).

A’ Ημίχρονο

Ο Πανιώνιος πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων από πολύ νωρίς φτάνοντας αρκετές φορές με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων.

Στο 3ο λεπτό το σουτ του Γιάννου σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Στο 31ο λεπτό ο Φούντας απείλησε ξανά, με το σουτ που επιχείρησε όμως να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ολιμπά.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε μετά τα πρώτα λεπτά, όμως με την πάροδο του χρόνου οι Κρητικοί κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Τα λεπτά κύλησαν δίχως κάτι το αξιοσημείωτο με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του Καμπαξή.

Παίκτης από “χρυσάφι”

Ο Πλατανιάς είχε φύλακα άγγελο τον Ολιμπά και όποτε χρειάστηκε η συνδρομή του αυτός δήλωσε “παρών” κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Έτσι κρίθηκε

Ο Πλατανιάς στάθηκε στο ύψος του παρά την πίεση που του άσκησε από νωρίς ο Πανιώνιος και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα, καταφέρνοντας να μην απειληθεί.

Η “σφυρίχτρα”

Ο Ιωάννης Καμπαξής δεν είχε δύσκολες φάσεις να διαχειριστεί κι ες εκ τούτου η παρουσία του πέρασε απαρατήρητη.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Σιώπης (73′ Γκέζος), Τασουλής, Χατζηισαΐας, Μπουμάλ, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Φούντας (73′ Κολοβός), Μπακασέτας, Γιάννου.

Πλατανιάς (Θωμαΐδης): Ολιμπά, Μπανανά, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Τετέ, Ζιλβάν (45’+2′ Μενδρινός), Κάσιο (61′ Αποστολόπουλος), Γκαβιλάν, Τόρες.

Σχετικά άρθρα