«Ως πότε θα την πληρώνει ο Ολυμπιακός»

Στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για την απόφαση της Πολιτείας να γίνονται οι αγώνες κεκλεισμένων των Θυρών, κάτι που έγινε πιο έντονο από τη στιγμή που υπήρχε παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στον Ταύρο λίγες μέρες μετά τα επεισόδια των οπαδών της στον προημιτελικό του Κυπέλλου.
 
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τον αγώνα με την Ξάνθη:
 
«Ο Κος Κοντονής πρέπει να καταλάβει ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, που είναι η μισή Ελλάδα, είναι πολύ δυσαρεστημένοι  για όσα υφίσταται η ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς φιλάθλους και η ΑΕΚ στον Φωστήρα να έχει 2.000 κόσμο. Δεν πρέπει να ξαναγίνει διακοπή και θα κάνουμε τη χάρη σε ορισμένους εχθρούς του ποδοσφαίρου, που θέλουν να καταστρέψουν το άθλημα. Άκουσα για τον προπονητή μας, όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πήγε στον ΟΦΗ, η απόσταση είναι στα 100 μέτρα εμείς το δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά, λένε όλοι ψέματα, δεν ξέρουν τους κανονισμούς. Εμείς μπορούμε να βρισκόμαστε σε όλα τα μήκη και πλάτη πριν το ματς. Οι ξένοι πανηγυρίζουν όπως θέλουν, κανείς δεν τους μιλάει, μόνο να βγει ένας νόμος για το πώς θα πανηγυρίζουμε, ο Ολυμπιακός είναι το θύμα. Πήγαμε στον Παναθηναϊκό, έγινε ό,τι έγινε, μπήκαν μέσα κουκουλοφόροι με ρόπαλα, ασπίδες, πετούσαν με όπλα, κινδύνεψε ζωή ανθρώπων, μόνο ο Υπουργός Προστασίας βγήκε και είπε ότι ήταν προσχεδιασμένα, δεν ξέρω πόσες συλλήψεις έγιναν και οι κουκουλοφόροι μας θύμισαν άλλες εποχές. Το μεγάλο θύμα είναι ο Ολυμπιακός, όλοι τα έχουν χάσει, το πώς έκλεισαν τα γήπεδα, για δύο ομάδες τιμωρήθηκαν όλοι. Εμείς είμαστε στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ στη Football League, γιατί να μην τιμωρηθούν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Να σταματήσουν όλα αυτά για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Να κάτσουν οι πρόεδροι να τα βρουν, στο Καραϊσκάκη εδώ και μία τριετία, τετραετία δεν έχει γίνει τίποτα, είναι μοναστήρι και να χαλιναγωγήσουν όλοι τους φιλάθλους τους όπως εμείς».
 
Η ομάδα συνεχίζει από σήμερα την προετοιμασία της για το δύσκολο ματς της Πέμπτης με τον Αστέρα, με τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει προσπάθεια ώστε να προλάβει το παιχνίδι.
 
Όλα είναι έτοιμα για τις υπογραφές του νέου συμβολαίου με τον Νταβίντ Φουστέρ, με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία. Σήμερα ή αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις. 

Σχετικά άρθρα