ΣΟΚ έχει προκαλέσει το blog με το υβριστικό περιεχόμενο για τον Βαγγέλη

16 Μαρτίου 2015

Συνεχίζονται ακόμα και σήμερα οι καταγγελίες για το blog στο οποίο έκαναν την εμφάνισή τους υβριστικές και προσβλητικές αναρτήσεις και σχόλια για τον αδικοχαμένο 20χρονο φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε συντετριμμένη τις εξελίξεις για τον χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε ένα blog στο διαδίκτυο στήθηκε ένα «πάρτι» μίσους και ύβρεων για το 20χρονο αδικοχαμένο φοιτητή.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κινητοποιήθηκε άμεσα, μετά τις χιλιάδες καταγγελίες από απλούς πολίτες, οι οποίοι αισθάνθηκαν αηδιασμένοι από το περιεχόμενο.

Οι καταγγελίες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, αλλά ο συγκεκριμένος ιστότοπος, ακόμα παραμένει ενεργός, παρά το γεγονός ότι η Δίωξη έχει «κατεβάσει» 17 αναρτήσεις τους.

Οι διαχειριστές του ιστολογίου, το χαρακτηρίζουν ως «έργο τέχνης» και ζητούν να κρίνεται ως τέτοιο, ενώ σε μια άλλη εμετική ανάρτηση, «ευχαριστούν» τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που «έφυγε» Μάρτιο και πήρε views το ιστολόγιο.

 

Στην εισαγγελία ο φάκελος της Δίωξης για το blog

 

Προωθείται στον εισαγγελέα ο φάκελος με τα στοιχεία της Δίωξης για το blog με τουβριστικό περιεχόμενο για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Από χθες μέχρι σήμερα, οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συλλέγουν στοιχεία για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, μετά τις χιλιάδες καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες, χρήστες του διαδικτύου.

Μάζεψαν τα στοιχεία σε έναν φάκελο ο οποίος αναμένεται να προωθηθεί άμεσα στον εισαγγελέα, προκειμένου να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

 

www.enikos.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...