Αλεξιάδου: Ξανά στις οθόνες μας,λίγο μετά τον χαμό των παιδιών της

16 Μαρτίου 2015

Στις οθόνες μας ετοιμάζεται να επιστρέψει η Βέφα Αλεξιάδου, περίπου τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της εκπομπή και λίγους μήνες αφότου συγκλόνισε το πανελλήνιο με το διπλό οικογενειακό της δράμα, καθώς στα 81 της χρόνια έχασε και τις δύο κόρες της.

Η μαγείρισσα  μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», αναφέρει: «έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον σταθμό και συμφωνήσαμε να κάνουμε ένα νέο ραντεβού τις προσεχείς μέρες. Προηγείται το μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από τον θάνατο της Άντζυς, γι' αυτό ζήτησα παράταση χρόνου. Αυτό που πρότεινα ήταν να εμφανίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο».

«Για μένα η δουλειά είναι φάρμακο για την ψυχή μου και μόνο έτσι μπορώ να ξεχνάω για λίγο τον πόνο, γιατί με απορροφά πλήρως. Και μου δίνει χαρά, γιατί αυτό που κάνω το αγαπώ. Δεν είναι επάγγελμα για μένα η μαγειρική, είναι αγάπη», συνεχίζει η Βέφα.

Η μαγείρισσα δεν κρύβει ότι θα ήθελε να είχε στο πλευρό της την κόρη της, Αλεξία. «Τι ωραία θα ήταν να έχω κοντά μου την Αλεξία και να μαγειρέψουμε μαζί. Αλλά δεν ζει το κοριτσάκι μου. Τι όμορφες εκπομπές έχουμε κάνει! Σε μισή ώρα φτιάχναμε δύο φαγητά!», αναφέρει, ενώ, μιλώντας για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, που «έφυγε» στα μέσα Φλεβάρη από καρκίνο, επισημαίνει: «ήξερα πόσο άρρωστη ήταν η Άντζυ. Το πάλεψε σκληρά, με δύναμη και χαμόγελο, γιατί δεν ήθελε να μας στεναχωρεί. Κάπου μέσα μου ήμουν προετοιμασμένη πως ζύγωνε η δύσκολη ώρα. Αλλά το ξαφνικό είναι το χειρότερο. Ο Θεός όμως μου δίνει δύναμη, με κρατάει όρθια, με στηρίζει!».


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +94715+26606 - adTechUnit 9
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...