Ζήτησε συγνώμη ο Ζλάταν

Διαβάστε ακόμα:
Σάλος με τον Ζλάταν στην Γαλλία (video)
Μία μέρα μετά την… έκρηξή του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ζήτησε συγνώμη! Ο Σουηδός άσος, μετά ήττα με 3-2 στο «Σαμπάν-Ντελμά» με 3-2 από την Μπορντό, ήταν σε έξαλλη κατάσταση και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια ο τηλεοπτικός φακός τον «συνέλαβε» να λέει: «Στα 15 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχω ξαναδεί τέτοιον διαιτητή, σε αυτή τη σκατοχώρα. Αυτή η χώρα δεν αξίζει να έχει την Παρί. Είμαστε πολύ καλοί γι’ αυτήν…».
Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν σάλο, και ο «Ίμπρα» αναγκάστηκε έτσι να προχωρήσει σε διορθωτική κίνηση και με δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP) έσπευσε να ζητήσει συγνώμη: «Οφείλω να ζητήσω συγνώμη σε εκείνους που θίχτηκαν από τα λόγια μου. Δεν είχα καμιά πρόθεση να προσβάλω τη Γαλλία και τους ανθρώπους της. Μίλησα μόνο για το ποδόσφαιρο και ειδικά για το παιχνίδι με την Μπορντό. Χάσαμε ένα ματς και το αποδέχομαι, αλλά δεν αποδέχομαι να χάνω επειδή ένας διαιτητής δεν σέβεται τους κανονισμούς».
Τα… πρώτα λόγια του Ιμπραΐμοβοτς, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ακόμη και δηλώσεις εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι καταδίκασαν την ανάρμοστη έκρηξη του εκκεντρικού άσου. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του υπουργού αθλητισμού της χώρας, Πατρίκ Κανέ, ο οποίος τόνισε: «Η απογοήτευση του Ιμπραΐμοβιτς για την ήττα της ομάδας του δεν του δίνει και το δικαίωμα να βρίζει μια ολόκληρη χώρα. Οφείλει να απολογηθεί».
Η Μαρίν Λε Πεν, η οποία ηγείται του Εθνικού Μετώπου σχολίασε στη διάρκεια συνέντευξής της στο ραδιοφωνικό σταθμό «France Info»: «Όσοι πιστεύουν ότι η Γαλλία είναι μια χώρα – σκ… μπορούν να φύγουν»!
Να θυμίσουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε στο «Σαμπάν-Ντελμά» με 3-2 από την Μπορντό, για την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν με πέναλτι του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 85′, αλλά στο 89′ ο Ντιέγκο Ρολάν χάρισε τη νίκη στους «γιρονδίνους». Η πρωταθλήτρια έχει παράπονα από τη διαιτησία και πρώτο θέμα στον Τύπο της χώρας είναι η αντίδραση του Σουδού σούπερ σταρ, μετά το τέλος του αγώνα.
Την Πέμπτη θα ασχοληθεί η πειθαρχική επιτροπήΑπό εκεί και πέρα, η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής λίγκας θα ασχοληθεί την Πέμπτη με τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο «Ίμπρα» είναι πιθανό να τιμωρηθεί για το ξέσπασμά του στους διαδρόμους του σταδίου, όταν ανέβασε επικίνδυνα τους τόνους μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ασχέτως αν, και όπως είπαμε, ζήτησε συγγνώμη.

Σχετικά άρθρα