Δυσαρέσκεια και αντίδραση από Παναθηναϊκό

Διαβάστε ακόμα: Δεν εξέτησε την ποινή του ο Παναθηναϊκός

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει η σημερινή ανακοίνωση της Super League σχετικά με την έκτιση της ποινής των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε πως οι “Πράσινοι” θα πρέπει να εκτίσουν την τιμωρία τους στους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες καθώς όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση “η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τις πειθαρχικές ποινές που έχουν επιβληθεί από τις πειθαρχικές επιτροπές της Super League και της ΕΠΟ. Κατά συνέπεια δε μπορούν να εκτιθούν ποινές διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές που έχουν επιβληθεί σε ομάδες με αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών της SuperLeague και της ΕΠΟ σε αγωνιστική, κατά την οποία ισχύει η απόφαση του κ. Υφυπουργού Αθλητισμού για απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους αγώνες της Super League“.

Στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένοι από τον τύπο και την ουσία της ανακοίνωσης της Super League αλλά και με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για τη λήψη της εν λόγω απόφασης, η οποία όπως τονίζεται στο “Τριφύλλι” παραμένει αδιευκρίνιστη.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα ακολουθήσουν τις απαραίτητες ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να δικαιωθούν.

Σχετικά άρθρα