Διαψεύδει με βίντεο αυτή τη φορά την "άσεμνη" χειρονομία ο Βαρουφάκης!

17 Μαρτίου 2015

Συνέχεια στο θέμα με το εάν έκανε άσεμνη χειρονομία ή όχι δίνει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος το διαψεύδει εκ νέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Ενδιαφέρεται κανείς για την αλήθεια;» tweetαρε ο κ. Βαρουφάκης μαζί με ένα link από άρθρο της  Frankfurter Allgemeine Zeitung με συνέντευξη του διοργανωτή του συνεδρίου, Σρέκο Χόρβατ. Ουσιαστικά ο έλληνας υπουργός δεν ισχυρίζεται πια ότι το βίντεο είναι πλαστό, αλλά δείχνει ότι το δάχτυλο δεν προοριζόταν για τους Γερμανούς.

Στο συγκεκριμένο άρθρο που πόσταρε ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Χόρβατ, σε ερώτηση για τον αν ο Βαρουφάκης έκανε άσεμνη χειρονομία, ο διοργανωτής του συνεδρίου απαντά: «Όχι, αυτό πρέπει να το πούμε μία για πάντα. Ο Βαρουφάκης δεν σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο κατά των Γερμανών. Σε αυτή την παρουσίαση στο Ζάγκρεμπ ο κ. Βαρουφάκης μιλούσε για μια χρονική περίοδο, για τον Μάιο του 2010, όταν η Ελλάδα δεν όφειλε στους Γερμανούς φορολογούμενους ούτε ένα ευρώ. Το επιχείρημά του ήταν ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να προχωρήσει σε χρεοκοπία κατά των ιδιωτών πιστωτών αντί να λάβει ένα τεράστιο δάνειο από τους Ευρωπαίους εταίρους της. Το δάχτυλο συνεπώς ήταν εκτός του πλαισίου αυτού και σκόπιμα ερμηνεύτηκε σαν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών να στράφηκε εναντίον της επιστροφής των χρεών στη Γερμανία και να έδειξε το δάχτυλό του κατά της Γερμανίας».

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...