Εισιτήρια για Παναθηναϊκό και «καμπανάκι» σε οπαδούς

Στη διάθεση των οπαδών του Ατρόμητου τέθηκαν από τη διοίκηση του συλλόγου τα εισιτήρια για την αυριανή (18/3, 19:30) αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
“Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει σήμερα (Τρίτη). Η διάθεση τους θα γίνει από το εκδοτήριο δίπλα από τη Θύρα 2 του γηπέδου Περιστερίου (12.00 – 20.00).
Απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι και δύο (2) εισιτήρια.
Τα εισιτήρια που είχαν αγοράσει φίλαθλοι πριν από την αναβολή του αγώνα ισχύουν κανονικά Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα www2.omadanet.gr/atromitosfc”.
Εξάλλου, η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Νίκου Νιόπλια εφιστώντας την προσοχή τους σε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το σύλλογο.
«Φίλαθλοι της ομάδας μας,
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Ατρόμητος χρειάζεται τη δυναμική σας συμπαράσταση ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος να πετύχει τον στόχο του.
Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σας καλούμε να στηρίξετε και να ενθαρρύνετε τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση της νίκης.
Γνωρίζετε όμως ότι η νέα νομοθεσία έχει γίνει ιδιαιτέρως αυστηρή και είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το συμφέρον της ομάδας μας. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά η ρίψη καπνογόνων και οποιουδήποτε αντικειμένου μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή ενός αγώνα.
Με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο είμαστε σίγουροι ότι η όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που μας χαρακτηρίζει και αποτελεί σημείο αναφοράς στη φίλαθλη Ελλάδα θα συνεχιστεί. Ο Ατρόμητος είμαστε!»

Σχετικά άρθρα