«Γιατί έγινε αλλαγή προπονητή»

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ πήραν επισήμως θέση για την απόφαση της απόλυσης προπονητή του Αγγελου Αναστασιάδη αλλά και στην πρόσληψη του Γιώργου Γεωργιάδη.

Για το σκεπτικό της αλλαγής προπονητή ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, είπε χαρακτηριστικά:

«Το πρώτο που πρέπει να σας πω είναι ότι μόνο ευγνώμονες μπορούμε να είμαστε στον Άγγελο Αναστασιάδη και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσους ανθρώπους προέρχονται από τον ΠΑΟΚ, είτε όσο δουλεύουν εδώ, αλλά ειδικά όταν φεύγουν άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία. Του αξίζει να μας αφήσει ως ανάμνηση τα θετικά σημεία και όσα κι αν τα αποτελέσματα είναι που παίζουν ρόλο ειδικά στο πρωτάθλημα μας έδειξε πως, η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Όταν είμαστε συσπειρωμένοι μπορούμε να πάμε ψηλά και φυσικά το γεγονός της αλλαγής έχει να κάνει με την εικόνα που δεν ήταν καλή, υπάρχει το κλισέ πως δεν μπορούν να ανταλλάξουν οι παίκτες στη διάρκεια της σεζόν. Ήταν αναγκαία η αλλαγή ενόψει πλέι οφ αυτός ο στόχος έχει μείνει πια, είναι υπαρκτός και πρέπει να επιτευχθεί αν και είναι το μίνιμουμ γι’ αυτήν την ομάδα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ρωτήθηκε γιατί ο Δικέφαλος επέλεξε ως υπηρεσιακό ξανά τον Γεωργιάδη με τον ίδιο να δηλώνει:

«Επιλέχθηκε γιατί ξέρει ότι ο στόχος που είναι ανοιχτός τώρα, τον έχει διεκδικήσει δύο φορές. Όπως λεω ότι ο Αναστασιάδης είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και γι’ αυτό έχει μείνει στο προσκήνιο, έτσι και ο Γεωργιάδης είναι από τους πιο ταλαντούχους, έχει αξιολογηθεί από διαφορετικά στελέχη στον ΠΑΟΚ. Έχει μάλλον την ατυχία να προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ως μια μεγάλη και πετυχημένη προσωπικότητα με πολύ καλά δείγματα γραφής, με τους ποδοσφαιριστές ακόμη και εκείνους που έχουν φύγει, να έχουν καλή άποψη γι’ αυτόν μπορείτε να ρωτήσετε, είναι λοιπόν πολύ ταλαντούχος και για μας επιτυχημένος στο έργο που ανέλαβε. Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά. Αναλαμβάνει σε μια τέτοια εποχή μετά από κρίσεις και λαϊκά δικαστήρια και έχοντας καταφέρει δυο φορές τον στόχο αλλά και να πάει και σε έναν τελικό αποδεκατισμένος μετά από πολλά χρόνια, έστω και να χάσει. Εμείς κρατάμε τα θετικά. Είναι η αυτονόητη και πιο σωστή επιλογή αυτήν τη στιγμή».

Σχετικά άρθρα