Φουλ μεσοβδόμαδη δράση

Ημέρα ποδοσφαιρικής πανδαισίας η σημερινή καθώς πέρα από τους αγώνες ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ, το μενού έχει και 7 παιχνίδια Σούπερ Λιγκ.
Την αυλαία ανοίγουν τα παιχνίδια στις 15:00. Ο ΟΦΗ, που με δυσκολία έχει 14 παίκτες στην αποστολή υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Γεντί Κουλέ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο καθώς με 18 βαθμούς ισοβαθμούν με Λεβαδειακό και Πλατανιά. Μία νίκη θα αποτελέσει βαθιά ανάσα για την ομάδα της Κομοτηνής στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται εντός έδρας με τον Πλατανιά. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και κυνηγούν την είσοδο στα πλεί οφ. Από την άλλη μεριά οι Κρητικοί θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί στη Football League και θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στις 17:15 Ξάνθη και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πιο αμφίρροπη ίσως αναμέτρηση της αγωνιστικής. Ο Παναιτωλικός απέχει 5 βαθμούς από τον 4ο στην βαθμολογία Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες παίζουν την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και στον Παναιτωλικό βλέπουν ως μία καλή ευκαιρία τη σημερινή αναμέτρηση για να πλησιάσουν ακόμα και στους 2 βαθμούς. Η Ξάνθη από την άλλη μεριά με νίκη θα ισοβαθμεί στους 43 βαθμούς με τον Παναιτωλικό και θα έχει πει πολύ γερά στο παιχνίδι της εισόδου στα πλεί οφ.
Λεβαδειακός και Καλλονή κοντράρονται στη Λιβαδειά στις 17:15. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την ζώνη υποβιβασμού ενώ η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κινδυνεύει αλλά ψάχνει μία καλή εμφάνιση.
ΠΑΟΚ και Εργοτέλης στις 17:15 αγωνίζονται στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι του δικέφαλου στη μετά Αναστασιάδη εποχή. Το ζητούμενο είναι πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ με τον Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας, ενώ ο Εργοτέλης θέλει τη νίκη αφού βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και έχει θέσει υποψηφιότητα για… υποβιβασμό.
Ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη Βέροια. Οι κυανέρυθροι με τις τελευταίες εμφανίσεις τους έχουν ξεφύγει από την δεινή θέση στην οποία βρίσκονταν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σωθεί. Η Βέροια από την άλλη μεριά μετά από 3 σερί ήττες χρειάζεται το τρίποντο της νίκης.
Το παιχνίδι που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι άλλο από εκείνο του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Οι πράσινοι κοντράρονται με τον προπονητή που τους χάρισε το τελευταίο νταμπλ και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Ο Ατρόμητος από την άλλη μεριά με νίκη σήμερα βάζει και εκείνος υποψηφιότητα για την είσοδο στα πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα