Με στόχο την ένατη σερί νίκη

Την ένατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει στις 19.30 ο Παναθηναϊκός στην έδρα του Ατρομήτου προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Οι Πράσινοι που έχουν να χάσουν βαθμό από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο (1-1) στις 17 Ιανουαρίου συμπλήρωσαν δύο νικηφόρους μήνες, ενώ παραμένουν αήττητοι επί  90 ημέρες, από την εκτός έδρας ήττα με την Ξάνθη (4-2) στις 18 Δεκεμβρίου.
Δεδομένου όμως ότι απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που παρουσιάζει ανοδική πορεία μετά την έλευση του Νίκου Νιόπλια, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το έργο τους σε μια έδρα, όπου οι Κυανόλευκοι είναι αήττητοι εφέτος στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ.
Γι’ αυτό και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου επέστησε την προσοχή των παικτών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θεωρεί και το δυσκολότερο από τα εφτά που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Ο κόουτς του ΠΑΟ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων λόγω καρτών Γκόρντον Σίλντενφελντ και Χρήστου Μπούρμπου αλλά και του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Επίσης αποκλείστηκε από την αποστολή ο Στέφανος Κοτσόλης λόγω ίωσης και ο Ντίνας. Αντιθέτως, ο πολύτιμος Ζέκα επιστρέφει για ένα παιχνίδι καθώς θα απουσιάσει ξανά στο επόμενο ματς με τη Βέροια λόγω τιμωρίας.
Ο Αναστασίου θα φρεσκάρει την ομάδα του προκειμένου να παρουσιαστεί ανανεωμένη χωρίς όμως να προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον. Η άμυνα αναμένεται να παραμείνει ίδια με το νικηφόρο ματς στην Κρήτη επί του Εργοτέλη την περασμένη Κυριακή καθώς οι Στυλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ταυλαρίδης και Κουτρουμπής έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς και στην επίθεση οι Μπεργκ και Καρέλης.
Αναλυτικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης.

Σχετικά άρθρα