Κωνσταντοπούλου: "Διώχνει" Πάγκαλο και Δαμανάκη από την Βουλή

18 Μαρτίου 2015

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα της Προέδρου της Ζωής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με τους πρώην Πρωθυπουργούς, πρώην Προέδρους Κ.Ο. και πρώην Αντιπροέδρους κυβερνήσεων με φόντο τα γραφεία τους στη Βουλή.

Σειρά  πήραν η Μαρία Δαμανάκη και ο Θεόδωρος Πάγκαλος ως πρώην Προέδρος της ΚΟ του Συνασπισμού και Αντιπροέδρου των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου αντίστοιχα.

Αμφότεροι διατηρούσαν γραφεία στο κτίριο επί των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Ακόμα, στο πλαίσιο των εξώσεων των μη ενεργών πολιτικών από τα κτήρια της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ζητήσει με επιστολή της από τους πρώην πρωθυπουργούς που δεν είναι πλέον βουλευτές (Γ. Παπανδρέου, Κων. Σημίτη και Κων. Μητσοτάκη) να παραχωρήσουν τους χώρους που διατηρούν στο ισόγειο του κεντρικού κτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου στην απαντητική του επιστολή εμφανίζεται έτοιμος να παραδώσει το γραφείο του αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα επιθυμούσε να του παραχωρηθεί γραφείο σε άλλο κτήριο της Βουλής, ενώ ο κ. Σημίτης φέρεται να αιτιολογεί την διατήρηση γραφείου επικαλούμενος λόγους ασφαλείας (άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα πράξει ο Κων. Μητσοτάκης).


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...